Badkamer Woerden

Referentie

Badkamer Woerden

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

We kwamen in contact met de gastvrouw Margriet. Ze liet ons mooie dingen zien maar we werden ook losgelaten. Zo konden we op ons eigen tempo alles op ons in laten werken. Dat vonden we erg prettig.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We zagen meteen het Beton Ciré. Dat sprak ons erg aan. We hadden het wel een beetje gehad met tegels. Daarnaast merkten we direct dat er een bepaalde passie is voor het badkamervak.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Anton verliep heel soepel. We werden niet een bepaalde richting ingestuurd. We hebben niks als opdringerig ervaren. Wat even niet liep, werd meteen goed opgelost. Het blijft mensenwerk, maar de monteurs waren echte vakmannen. De zorgvuldigheid van het werk beviel ons erg goed.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Woerden?

Wij zijn zeer tevreden! Het is geworden wat we ervan hadden verwacht. Heel anders dan wat we hadden.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 2,38 meter bij 2,75 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Tijdens ons kennismakingsgesprek merkte ik dat er een sterke voorkeur uitging naar wat anders op de wand dan tegels en dat het Beton Ciré hen erg aansprak. Voor de wandbedekking hebben we ons daarop gericht. Bijzonder in deze badkamer is de glazen douchewand die uit het plafond lijkt te komen. Leuk om te vermelden is dat de heer Van Woerden naast zijn persoonlijke inbreng een fysieke bijdrage heeft geleverd voor de totstandkoming van de badkamer! De zware glasplaat van 140 cm bij 230 cm is mede door zijn lichamelijke inspanningen boven gekomen. Daarvoor onze dank!

Een stijlvol geheel

Er was tijdens het badkamertraject al gauw sprake van veel vertrouwen. De glazen douchewand, de hoge waskommen en de designradiator kon ik niet in de showroom laten zien en toch werd hiervoor gekozen. Dat heb ik erg gewaardeerd. Ik vond de hoge waskommen overigens zo mooi dat ik deze direct heb gepresenteerd in onze nieuwste badkameropstelling. De designradiator vind ik erg goed gekozen, volledig in stijl met de kranen. Al met al is badkamer Woerden heel stijlvol geworden doordat de lichte, natuurlijke kleuren en materialen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Lees meer over Anton van de Beek