Referentie

Badkamer Zoetermeer Noord

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De mooie badkamers die echt anders zijn. Want we zochten iets unieks en bij De Eerste Kamer konden we dat vinden.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Ja, het idee om een wastafeleiland toe te passen met een inloopdouche erachter. Wij waren helemaal weg van die badkameropstelling.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Rick en daarna nog met Anton is heel prettig verlopen. Er werd goed meegedacht om de ideeën die we zelf aandroegen op een mooie manier toe te passen. Het contact met de monteur Zeger was ook zeer prettig. De werkwijze was absoluut top.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Zoetermeer Noord?

Geweldig, we laten de badkamer met trots zien.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer met sauna Design
Formaat van de badkamer exclusief sauna 2,1 bij 3,3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Wat is het leuk om met mensen te werken aan tafel! Dat geldt zeker voor de heer en mevrouw Pieterse. Het welkom bij hen thuis was overigens ook zeer hartelijk. We hebben uitgebreid gesproken over de badkamer maar ook over onze gezamenlijke liefde voor mooie muziek. Mevrouw Pieterse leert momenteel piano spelen. Daar heb ik veel bewondering voor. Doen wat je leuk vindt en genieten van wat je kunt!

Een verrassende indeling

Onze gesprekken over de nieuwe badkamer verliepen ook heel prettig. De heer en mevrouw Pieterse wensten een unieke, sfeervolle badkamer met sauna erbij. Daarnaast gaven zij aan erg te houden van de natuurlijke bamboekleur. Zij waren enorm enthousiast over de badkameropstelling in de showroom waarin een wastafeleiland is gepresenteerd. De badkamer van de heer en mevrouw Pieterse leende zich er qua ruimte perfect voor om het wastafeleiland toe te passen. We zien dat we vanaf beide zijden van het wastafeleiland gemakkelijk het douchegedeelte kunnen instappen. Bij het strakke design van het wastafeleiland past heel mooi de luxe kranenlijn van het merk VOLA. In het douchegedeelte zien we deze strakke kranenlijn terugkomen, gecombineerd met fraaie handdoekwarmers.

Liefde voor bamboe

Om de exclusieve badkamer de gewenste sfeer te geven, heb ik bamboeaccenten gecreëerd. We zien dit onder andere in de lades van het wastafeleiland maar ook in de gezellige nissen. De natuurlijke bamboekleur sluit bovendien mooi aan bij het wellness karakter van de sauna.

Strak, uniek en sfeervol

Tegels hebben veel invloed op de sfeer. Op de vloer en achterwand van de douche zijn levendige tegels toegepast in een rustige kleurstelling. De overige wanden zijn voorzien van grote, strakke wandtegels. Het oogt bijna als een stucwand. Deze wandtegels zijn keihard en erg gemakkelijk te reinigen. Het eindresultaat is top! Badkamer Zoetermeer Noord is een unieke badkamer geworden met strak badkamer design en een bijzonder gezellige sfeer. Met de sauna erbij kan het ontspannen beginnen!

Lees meer over De Eerste Kamer