Badkamer Zwijndrecht

Referentie

Badkamer Zwijndrecht

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Met name de creativiteit waarmee de badkamers zijn ingericht. Voorafgaand aan mijn bezoek kwam ik via Google iedere keer weer terecht bij De Eerste Kamer. De badkamerontwerpen spraken mij erg aan.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Ik wist aardig goed wat ik wilde. Het bad en de douche zag ik graag gescheiden. Aan mijn wensen werd in de digitale tekening een mooie invulling gegeven. Eigenlijk vond ik de tegelkeuze nog het meest lastig.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Anton is prima bevallen. Want hij heeft veel verstand van zaken. Willem de monteur werkte als een echte vakman. Echt supernetjes. Er was voortdurend contact over de details en dat gaf mij veel vertrouwen dat het goed zou komen.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Zwijndrecht?

Geweldig, ik zou er zo weer voor kiezen. Erg leuk ook om de opbouw te zien vanaf de eerste muur tot aan het plafond. Dat was elke keer weer een wow moment!

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van badkamer 3,5 meter bij 2,2 meter met een kleine L-vorm
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Mevrouw Van der Zwan had zich zeer gedetailleerd voorbereid op haar toekomstige badkamer. Daarbij kon ze haar wensen uitstekend verwoorden. Ik was erg blij met deze input. Daardoor was ik nog beter in staat om deze complete badkamer te ontwerpen die tegelijkertijd perfect aansloot op haar persoonlijke woonwensen. Mevrouw Van der Zwan stelde het erg op prijs om het ontwerp van de badkamer en het toilet zo compleet mogelijk gevisualiseerd te zien. Dat hielp haar enorm bij het maken van de juiste keuzes. Een goed beeld vooraf zorgt voor het juiste verwachtingspatroon van het toekomstige eindresultaat.

Het juiste gevoel vasthouden

Toen werd gestart met de montage van de badkamer werd de opbouw nauwlettend door haar gevolgd. Er was continu contact met de monteur waardoor er ter plekke nog ruimte was voor wijzigingen. Ik zie graag dat mijn relaties tevreden zijn en het juiste gevoel hebben bij het badkamertraject. Want uiteindelijk moet de klant jarenlang kunnen genieten van de nieuwe badkamer. Qua creativiteit in deze badkamer geef ik graag de eer aan mevrouw Van der Zwan. Zij stelde voor om een raam te maken met een doorkijk naar de hal. Deze verticale doorkijk met jaloezieën heeft bijzonder leuk uitgepakt. Badkamer Zwijndrecht is erg mooi geworden en voorzien van veel luxe details. Het sfeervolle toilet doet hier zeker niet voor onder.

Lees meer over Anton van de Beek