Badkamers Amersfoort

Referentie

Badkamers Amersfoort

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De showroom was heel mooi. Wij vielen voor strakke, sobere materialen en houden van kwaliteitsspullen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Wij hadden al een redelijke visie en indeling in gedachten. Al pratend en visualiserend met Rick werd het idee steviger en ontstond het badkamerontwerp waar wij enthousiast over werden.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Rick was heel leuk. Rick is een prettig persoon, enthousiast en no nonsens. De samenwerking met de aannemer verliep ook goed. De technische zaken werden goed doorgesproken en dat gaf vertrouwen.

Wat vindt u van het resultaat van de badkamers Amersfoort?

Mooi, heel mooi. Wij zijn heel blij met de uitstraling qua soberheid en de mooie materialen. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamers Amersfoort Rustig en chique
Formaat van de badkamers De masterbathroom, circa 6 bij 4,5 meter. De gastenbadkamer 1,8 bij 1,8 meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Het contact met de familie Schoordijk verliep heel gemakkelijk en gemoedelijk. Nu zijn zowel de heer Schoordijk als ik voetballiefhebber en dan raak je eigenlijk al nooit uitgepraat.

Het hele souterrain ontworpen

Het was fijn dat zij hun badkamerwensen ook bijzonder goed konden verwoorden. De luxe badkamer moest een eenheid vormen met de gehele benedenruimte. Om de situatie zo goed mogelijk te visualiseren, heb ik voor hen het hele souterrain ontworpen inclusief kastenwanden en het slaapgedeelte. Daardoor kregen we een compleet beeld van het geheel. De doorkijk vanaf het badkamermeubel richting de achterzijde van het bed oogt heel ruimtelijk. Dat ruimtelijke aspect met de fraaie zichtlijnen is in de hele woning doorgevoerd. Al bij de entree is dit mooi zichtbaar. We kijken zo vanaf de hal tot aan het uiteinde van de woonkamer. Daarnaast was symmetrie een belangrijk aandachtspunt. Het bed bijvoorbeeld is gecentreerd ten opzichte van het badkamermeubel en de douche. We zien dat de indeling van de badkamer helemaal klopt.

Kunst in eigen huis

In het Louvre in Parijs is het schilderij van François Gérard, Psyché et l’Amour, in het echt te bewonderen. Maar het is toch geweldig om de sfeer hiervan te mogen beleven in je eigen badkamer! De wand waarop we dit kunstwerk zien met het strakke vrijstaande bad ervoor is echt bijzonder mooi geworden. Juist in de mooie rustige sfeer, komt deze wand volledig tot zijn recht en geeft het de badkamer direct een unieke wellness sfeer.

Alle ruimtes in dezelfde stijl

De gastenbadkamer en de toiletruimte zijn in exact dezelfde stijl ingericht als de masterbathroom. We zien een mooi contrast tussen de donkere tegels met marmer look en het witte stucwerk. Ook deze ruimtes zien er stijlvol en chique uit. Ik kijk terug op een ontzettend plezierige samenwerking voor de totstandkoming van deze geweldige badkamers Amersfoort. Na een periode van bouwen is nu de tijd aangebroken om te genieten van het eindresultaat! Dat zal zeker lukken.

Lees meer over De Eerste Kamer