Badkamers Barneveld

Referentie

Badkamers Barneveld

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Al weer heel wat jaren terug kochten we voor onze vorige woning een badkamer bij De Eerste Kamer. We hebben goede ervaringen met deze specialist, want ze zorgen altijd voor een passend totaalplaatje. Ook voor deze aangekochte woning wisten we het zeker! We gaan weer naar De Eerste Kamer.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We hadden vooraf al inspiratie opgedaan, zoals de houten plank over het bad en een douchetoilet. In het vorige huis hadden we al een stoomcabine en dat was ook de wens voor deze woning.

Hoe verliep het contact?

Wij hadden contact met Rick Knoop. Dat was leuk en heel gezellig. Het contact daarna met Anton en de monteurs hebben wij ook als heel prettig ervaren. Voor de bouwvakkers, loodgieters en elektricien werd een complete bouwinstructie afgegeven. Zo wist iedereen precies wat er werd verwacht en verliep de bouw vlekkeloos.

Wat vindt u van het resultaat van project badkamers Barneveld?

We zijn helemaal blij met het eindresultaat! Het voldoet volledig aan onze wensen en verwachtingen. Het mooie is dat de badkamer boven ruimer oogt dan gedacht. Onze eind jaren ’60 woning heeft nu eenmaal kleine ruimtes, maar het oppervlak is optimaal benut.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamers: Chique en stijlvol
Formaat van de badkamers: Ouderbadkamer 2,4 bij 2,5 meter en de gastenbadkamer 3,2 bij 1,8 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

De heer en mevrouw Van de Beek waren geen onbekenden voor ons. Al eerder hadden zij een badkamer bij De Eerste Kamer aangeschaft. Omdat zij een andere woning hadden gekocht, kwamen zij opnieuw bij ons op bezoek voor badkameradvies. Ik mocht voor hen twee prachtige badkamers ontwerpen. Vooral de badkamer op zolder was een uitdaging omdat hier het ligbad een plekje mocht krijgen. Toch is deze complete badkamer verrassend ruimtelijk ingedeeld!

Douchen en heerlijk stomen in de ouderbadkamer

De familie Van de Beek geniet graag! Zij hadden al ervaring met een stoomcabine en die beviel erg goed. Daarom is In de ouderbadkamer een luxe homespa gemaakt die te bedienen is met een steam control. In de doucheruimte heb ik een zwevend bankje gecreëerd. Zodat hier alles aanwezig is om in alle rust te kunnen ontspannen!

Het Aqua Clean Toilet in de ouderbadkamer

Ook het toilet is luxe in de ouderbadkamer. Dit toilet is voorzien van een zachte douche, zodat er gereinigd wordt met warm water. Anton heeft bij de oplevering een demonstratie gegeven aan mevrouw Van de Beek. Alle functies werden gedemonstreerd en ik heb begrepen dat dit best hilarisch was!

Maatwerk badkamermeubels in de badkamers

In zowel de ouderbadkamer als gastenbadkamer zijn maatwerk badkamermeubels geplaatst.
Op het grote badkamermeubel van de ouderbadkamer is een strakke wastafel plaatst. Maar in de gastenbadkamer was het mooier om te kiezen voor een opzetwastafel op een houten planchet. Het zwevende houten planchet is heel fraai doorgetrokken tot over de achterzijde van het ligbad. Het is een speelse opstelling geworden die bovendien heel ruimtelijk oogt.

Welke badkamer kiezen we vandaag?

In de gastenbadkamer staat een heerlijk ligbad. Deze past uitstekend over de hele breedte van de badkamer onder de schuine kant. De familie Van de Beek kan kiezen van welke badkamer ze gebruik wensen te maken! De ouderbadkamer biedt stoomgenot en voor bad-genot kan het ligbad in de gastenbadkamer worden gevuld met heerlijk warm water. Beide badkamers Barneveld ademen dezelfde sfeer uit. Het project badkamers Barneveld is meer dan geslaagd! De badkamers zijn echte wellness ruimtes geworden die er bovendien heel chique en stijlvol uitzien! Tijdens onze gesprekken gaf de heer Van de Beek aan dat hij graag een glaasje whisky drinkt. Toen het badkamertraject helemaal was afgerond, heb ik een fles whisky bij hem gebracht om dit heuglijke moment te kunnen vieren! Beiden wens ik enorm veel plezier toe met de prachtige badkamers!

Lees meer over De Eerste Kamer