Referentie

Badkamers Bergen

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Wij hadden voorafgaand aan ons bezoek al een afspraak gemaakt. Want we hadden in onze omgeving al positieve berichten gehoord over De Eerste Kamer. Het viel ons tijdens deze afspraak op dat we binnen een uur al een goed idee kregen van de mogelijkheden.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De ouder- en kinderbadkamer werden op basis van onze wensen echt prachtig ontworpen!

Hoe verliep het contact?

Rick heeft ons prima geholpen. Daarna hebben we ook veelvuldig contact met Anton gehad en dat was ook super! Want Anton is een echte vakman.

Wat vindt u van het resultaat van project badkamers Bergen?

De badkamers zijn mooi en heel netjes geworden! Zeger die bij ons is geweest, was een lot uit de loterij. Een hele nette, rustige man die echt vakwerk heeft geleverd. Daarbij had hij de planning goed inzichtelijk en was de begeleiding heel goed.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamers: Modern, chique
Formaat van de badkamers: De ouderbadkamer 2,2 bij 3,7 meter. De kinderbadkamer is circa 11 vierkante meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

De familie Van Laar heeft in Bergen een prachtige villa. In deze woning wilden zij graag twee nieuwe badkamers realiseren. Zij konden hun wensen voor de ouder- en kinderbadkamer helder en goed verwoorden. Zodat ik lekker aan de slag kon gaan met het ontwerpen van de badkamers. En zo ging het mooie project badkamers Bergen van start!

Modern en chique!

De moderne badkamers zien er chique uit. Dat komt door de mooie combinatie van materialen en kleuren. Maar een eyecatcher is toch wel het fraaie mozaïek dat is aangebracht op wanden en in nissen. Als we bijvoorbeeld naar de ouderbadkamer kijken, dan zien we hoe sfeerbepalend de wand wordt zodra de wandverlichting aan staat. Hetzelfde geldt voor de verlichte nis boven het toilet. Het zijn prachtige onderbrekingen in een heerlijke badkamerruimte, die vooral veel rust uitademt.

Het ontwerp van de kinderbadkamer

De kinderbadkamer is boven gesitueerd en daar is sprake van een schuin dak. Het ontwerp van deze badkamer is erg mooi geworden! Aan de linkerzijde heb ik een wand gecreëerd, waarachter de royale inloopdouche is gemaakt. Aan de voorzijde van het wandje is het exclusieve badkamermeubel gemonteerd. Verrassend is de smalle doorloop aan de rechterzijde van het badkamermeubel. Het maakt de indeling van deze kinderbadkamer veel ruimtelijker en speelser. Bovendien ontstaat er een prachtige zichtlijn vanaf het bad richting de inloopdouche, maar ook vanaf de douche richting het vrijstaande bad.

Het vrijstaande bad

De plek waar het vrijstaande bad staat, leent zich hier perfect voor. Het design bad is 180 centimeter lang en 80 centimeter breed. De hoek waar het bad staat, is 2,4 meter breed en 1,3 meter diep. Zodoende blijft er aan alle kanten van het bad voldoende ruimte over om alles schoon en netjes te houden. Bovendien ziet het vrijstaande bad er heel stijlvol en ruimtelijk uit. Het is absoluut een aanwinst voor deze luxe kinderbadkamer!

Elke dag genieten!

Dat er veel aandacht is geschonken aan de details en aan een hoogwaardig afwerkingsniveau is prachtig zichtbaar in de badkamers. In beide ruimtes wordt dezelfde ‘look and feel’ ervaren. Hier zal het hele gezin elke dag opnieuw van genieten. En dat is hen uiteraard van harte gegund!

Lees meer over De Eerste Kamer