Referentie

Badkamers Ede

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Voor onze vorige woning, zo’n vier jaar geleden, waren we al eens binnen geweest voor een meubel en toen beviel de zaak ons al meteen. Dat was een goede reden om terug te komen voor de badkamers voor onze nieuwe woning. We zagen tijdens dat bezoek een mooi badkamerontwerp waar wij enthousiast over werden.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Wat ons in de showroom opviel, dat waren de tegels in het verstek. Dat vonden we direct heel erg mooi. En het sanitair sprak ons ook erg aan.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Rick en Anton was heel erg goed. Rick is jong en communicatief vaardig en dat is een hele goede combinatie. Het sprak ons erg aan hoe professioneel de ruimtes zijn ingedeeld. Alle onderdelen kregen een mooie plek.

Wat vindt u van het resultaat van het project badkamers Ede?

Helemaal super, echt immens! Als er mensen in de badkamer komen dan vinden ze echt alles mooi. En onze kinderen vinden het prachtig om door de ‘wasstraat’ te lopen!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamers Ede Modern, ingetogen
Formaat van de badkamers De ouderbadkamer 4,3 bij 3,4 meter. De kinderbadkamer 2,45 bij 2,4 meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

De familie Koomen is een enthousiaste, sportieve familie. De omgang en persoonlijke contacten verliepen heel prettig. Er was altijd ruimte voor andere ideeën en er werd gedurende het badkamertraject altijd tijd vrijgemaakt om alles te bespreken. Deze contacten waren nodig voor de totstandkoming van deze nieuwe badkamers en toiletten. De badkamers en toiletten zijn gemaakt door de aannemer. De aannemer heeft van ons de badkamerontwerpen en technische werktekeningen ontvangen zodat gerealiseerd kon worden wat we gezamenlijk voor ogen hadden.

Symmetrie in de indeling van de ouderbadkamer

De ouderbadkamer is mooi symmetrisch ingedeeld. We kijken heel ruim en licht de badkamer in en zien aan de rechterzijde het houten badkamermeubel met daar tegenover het vrijstaande bad. Daarachter is de inloopdouche gesitueerd. Deze royale inloopdouche kunnen we via beide kanten instappen. De doucheruimte is voorzien van twee luxe regendouches. Twee nissen in het midden bieden voldoende ruimte voor de verzorgingsproducten. We zien ook in de doucheruimte de symmetrie terug.

Het effect van één sfeervolle wand

De stijl van de ouderbadkamer is modern, ingetogen. Het wandje waar het vrijstaande bad een plek heeft gekregen, verhoogd de sfeer en zorgt ervoor dat de gebruikte kleuren mooi in elkaar overvloeien. Het houten badkamermeubel is op maat gemaakt en voorzien van mat witte opzetwastafels. Daar zijn de kranen ook weer op afgestemd, zodat het geheel rustig oogt.

Een eigen stijl voor de kinderen

Vaak zie je dat de kinderbadkamer in exact dezelfde stijl is opgebouwd als de ouderbadkamer. De familie Koomen koos heel bewust voor een eigen stijl voor de kinderen. Het badkamermeubel is net wat speelser uitgevoerd dan het meubel in de ouderbadkamer. We zien dat de vloer en wanden er ook anders uitzien. Maar de kleurstelling in de kinderbadkamer is eveneens rustig en tijdloos.

Twee toiletruimtes, twee keer anders

Er zijn twee toiletruimtes. Deze zijn allebei anders ingericht. Aan de vloeren en wanden kunnen we goed zien welk toilet is afgestemd op de ouderbadkamer en welk toilet op de kinderbadkamer. De kleine ruimtes zijn net zo sfeervol ingericht als de moderne badkamers.

Genieten van al het moois!

We kunnen aan het geweldige eindresultaat van deze toiletruimtes en badkamers Ede zien dat hier mooi werk is afgeleverd. Het hele gezin zal hier dagelijks veel plezier aan beleven!

Lees meer over De Eerste Kamer