Referentie

Badkamers Ochten

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Op de website hadden we al gezien dat de sfeer van de Eerste Kamer badkamers ons erg aansprak. In de showroom werd dat gevoel bevestigd tijdens de rondleiding met Anton.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Ja, maar vooral de indeling van de badkamer wil ik benoemen. Daar heeft Anton ons super goed mee geholpen. Bovendien liet hij precies de goede producten zien waarmee wij onze badkamer konden inrichten.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Anton verliep heel goed. Hij bleef rustig, luisterde goed maar was ook lekker to the point. Bovendien kwam hij altijd netjes zijn afspraken na.

Wat vindt u van het resultaat van project badkamers Ochten?

We vinden het prachtig en zouden niet weten hoe we het anders zouden doen. Het ziet er echt mooi uit!

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamers: Modern
Formaat van de badkamers: Ouderbadkamer 3 bij 3,9 meter. Kinderbadkamer circa 3 bij 2,2 meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Veel klanten lopen tijdens een eerste bezoek bij De Eerste Kamer zelf rond om alle badkamers te bekijken. Maar bij de familie Peters verliep dat anders. We raakten aan de praat en ik merkte dat zij het prettig vonden dat ik met hen meeliep om van alles te vertellen over onze complete badkamers. Daarna werd al snel een vervolgafspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak zijn we concreet aan de slag gegaan met het ontwerpen van de badkamers Ochten.

Een inpandige ouderbadkamer

De ouderbadkamer is inpandig en daardoor zijn er geen ramen aanwezig. Maar omdat in het plafond schitterende spots zijn ingebouwd, ziet de badkamer er heerlijk licht en sfeervol uit. Vanaf de entree kijken we heel ruimtelijk naar binnen. Dan zien we direct het vrijstaande bad. Heel sierlijk en praktisch is het strakke bad-tafeltje rondom het vrijstaande bad. Achter het bad is de doorloopdouche gesitueerd. Deze doucheruimte is royaal en voorzien van een nis voor de verzorgingsproducten. Om het ruimtelijke aspect in de ouderbadkamer te benadrukken, is het badkamermeubel heel luchtig gehouden. Op het bovenste planchet zijn twee opzetwastafels gemaakt. Daaronder zien we een tweede schap waarop we gemakkelijk een voorraadje handdoeken kunnen leggen. Natuurlijk is in deze badkamer ook een toilet aanwezig. Doordat de familie Peters snel en goed beslissingen kon maken, kon ik het badkamerontwerp in één keer goed neerzetten.

Bad- en doucheplezier in de kinderbadkamer

De kinderbadkamer is eveneens heerlijk compleet. We proeven in deze ruimte dezelfde sfeer als in de ouderbadkamer. Ook in deze badkamer is een royaal ligbad aanwezig en een mooie inloopdouche. Door te kiezen voor deze indeling is er in het hart van de badkamer veel bewegingsruimte aanwezig. Daardoor loop je gemakkelijk richting het bad, de douche of het badkamermeubel.

Ontwerp en materialen van De Eerste Kamer

De badkamers en de toiletruimte zijn niet gemonteerd door De Eerste Kamer. Maar we zien opnieuw dat er gelukkig veel vakmensen zijn. Ook hier hebben zij laten zien dat op basis van onze werktekeningen en ontwerpen mooi werk wordt geleverd! Natuurlijk ben ik altijd bereikbaar geweest voor vragen en zal ik dat in de toekomst ook blijven voor de familie Peters. Ik wens hen veel plezier toe met de prachtige badkamers Ochten en bovendien ook veel zakelijk succes. Maar op zo’n mooie woon- en werklocatie tussen de fruitbomen in de Betuwe zal dat zeker goed komen!

Lees meer over Anton van de Beek