Referentie

Bathroom Life in the woods

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De kwaliteit van de producten en de presentatie van de badkamers. Bovendien wordt er echt out of the box gedacht.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Het wastafeleiland vonden we een geweldig mooi idee.

Hoe verliep het contact?

Wij hadden contact met Anton, een hele aardige man. Want hij dacht goed met ons mee en kwam met mooie ideeën. Bovendien tekende hij ook meteen het een en ander uit zodat we het in 3D konden zien. Zo konden we ons meteen goed voorstellen hoe de badkamers in de realiteit zouden worden.

Wat vindt u van het resultaat van project bathroom life in the woods?

Wij zijn erg tevreden! De masterbathroom is echt onze ‘cocon’ geworden!

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamers: Moderne design badkamers
Formaat van de badkamers: Masterbathroom 4,7 bij 2,7 meter. De gastenbadkamer circa 4 bij 2,6 meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Wonen in een bosrijke omgeving

Toen de familie Bosch had besloten om een prachtige woning te bouwen in een bosrijke omgeving mocht ik al in een heel vroeg stadium kennis met hen maken. Dat verliep heel prettig! Zij waren direct super enthousiast over het wastafeleiland van ons eigen merk, DEK-design. Die moest zeker in de masterbathroom komen. Daarbij hadden zij een duidelijke voorkeur voor een rustige, stijlvolle sfeer.

De indeling van de masterbathroom

De indeling van de badkamer is heel open. In het centrum van de badkamer is het wastafeleiland gesitueerd. Daarachter zien we de royale inloopdouche. Deze douche is vanaf twee kanten toegankelijk. Maar tegelijkertijd is het douchegebruik achter het wandje heerlijk privé. Net zo gemakkelijk lopen we vanaf het wastafeleiland richting het vrijstaande bad. Dit luxe verlichte bad past perfect bij het open karakter van de badkamer. Wat heel gaaf is aan deze badkamer, is de lichtinval vanuit de strakke raampartijen. Dat heeft de architect uitstekend uitgedacht met de familie Bosch. Om dit ontwerp met wastafeleiland volledig tot zijn recht te laten komen, hadden de deursparingen een aanpassing nodig. Daardoor werden de zichtlijnen veel mooier. Maar gelukkig kon dit op tijd worden aangepast door de architect en aannemer.

Een heerlijk lichte gastenbadkamer

De complete gastenbadkamer is eveneens heerlijk licht en ruimtelijk. In deze luxe badkamer zien we een wit badkamermeubel met een strak gevormde wastafel. Boven de wastafel zien we wastafelkraan en een tweetal bekerhouders die netjes zijn ingebouwd. De douche van de gastenbadkamer is voor iedereen prettig in gebruik. Doordat er een glijstang is geplaatst op de wand, is de hoofddouche in meerdere hoogtes verstelbaar. Met de thermostaatkraan kan een veilige, prettige temperatuur worden ingesteld. Maar ook even gebruik maken van het toilet is goed geregeld in deze gastenbadkamer. Want het zwevende toilet heeft een mooi plekje gekregen bij de entree.

Een project om trots op te zijn!

Ik kijk met veel enthousiasme naar het geweldig mooie eindresultaat van de badkamers en het toilet. De masterbathroom is echt onderscheidend en verrassend mooi geworden! De familie Bosch mag bijzonder trots zijn op dit mooie project, bathroom life in the woods!

Lees meer over Anton van de Beek