Stijlvolle badkamer Bunschoten

Referentie

Stijlvolle badkamer Bunschoten

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Het is een ontzettend mooie showroom. Maar ook de ontvangst door de gastvrouw was helemaal top!

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De zwarte kranen die we in de showroom zagen, vonden we heel erg mooi. Hetzelfde geldt voor de donkere houten meubels en het mat witte sanitair. Daar waren we erg enthousiast over.

Hoe verliep het contact?

Henk-Peter heeft ons geadviseerd en een prachtig ontwerp gemaakt. Toen we het plaatje van onze badkamer goed voor ogen hadden, wilden wij niets anders meer. Net als met een trouwjurk waar je voor gevallen bent, dan weet je ook dat die het moet worden. Wij vonden het ook erg prettig dat Henk-Peter helder en goed kon communiceren. Want alle afspraken werden netjes nagekomen.

Wat vindt u van het resultaat van stijlvolle badkamer Bunschoten?

Wij zijn heel blij. Het is erg mooi geworden en helemaal naar ons zin.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer: Stijlvolle, moderne badkamer
Formaat van de badkamer: Circa 4 bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Wat een sympathieke en gemoedelijke mensen zijn de heer en mevrouw Ter Beek! Toen ik met hen aan tafel schoof, ontstond er een prettige, ontspannen sfeer waarin we openhartig van gedachten konden wisselen over hun badkamerwensen. Het werd mij al snel duidelijk dat het echt een mooie badkamer moest worden met een fijne sfeer. En het moest vooral niet te standaard zijn.

Prachtige indeling met het bad op een verhoging

De badkamer van de familie Ter Beek is heerlijk diep. Daarom heb ik op de lange wand een lang badkamermeubel gecreëerd met een strakke spiegel erboven. Het maatwerk badkamermeubel is maar liefst 280 centimeter lang. Om de indeling mooi gebalanceerd te houden, vond ik het gaaf om het vrijstaande bad op een verhoging te zetten. Door het bad zo stoer te positioneren in de badkamer, lijkt de badkamer overigens nog ruimer! Aan de rechterzijde van de badkamer is de royale inloopdouche gesitueerd die is afgeschermd met een glazen douchewand. Maar ook een toilet is aanwezig in deze badkamer. Deze heeft een mooie plek gekregen bij de entree. De toilethoek is prachtig afgeschermd maar door de verlichte nis met ruwe tegels erin erg sfeervol geworden.

Stoere zwarte kranen

Ik probeer altijd goed in te schatten waar de klant blij van wordt. Maar had niet verwacht dat beiden zo enthousiast zouden worden van de stoere zwarte kranen van het merk Jee-O. De kranen komen uitstekend tot hun recht in deze badkamer! De inloopdouche ziet er buitengewoon aantrekkelijk uit met de prachtige vrijstaande douche erin. Maar ook de vrijstaande badkraan past perfect in deze setting.

Respect voor het vakmanschap

Na een hartelijke ontvangst heb ik thuis het vakmanschap van de heer Ter Beek kunnen bewonderen. Deze man heeft gouden handen! Hij heeft de badkamer zelf gemaakt, terwijl dit niet zijn dagelijkse werk is. En het is echt netjes geworden! Ik vond het ontzettend leuk om hen te mogen adviseren en heb genoten van de plezierige contacten.

Lees meer over Henk-Peter de Graaf