Referentie

Wellness badkamer Ede

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De showroom is zeker niet standaard. De badkamers met vrijstaande baden vonden we erg mooi. Terwijl we voor onze badkamer helemaal geen bad wensten.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Dan denken we vooral aan het ontwerp. We hadden namelijk zelf een totaal andere indeling in gedachten, waarin de sauna in de hoek van de badkamer zou komen. Rick heeft ons geïnspireerd met het idee om de sauna in het midden te zetten.

Hoe verliep het contact?

Rick heeft ons geadviseerd en het viel ons op dat hij nadacht over de kleinste details. Want hij lette bijvoorbeeld goed op de kleuren, vormen en de complete stijl. Wij hebben de contacten als heel prettig ervaren. De sfeer in de showroom was bovendien ook heel fijn.

Wat vindt u van het resultaat van wellness badkamer Ede?

Wij vinden het heel mooi. Vooral omdat er veel glas in de badkamer gebruikt is. Want dat spreekt ons erg aan. De sauna is ook echt een heerlijke ruimte geworden!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer: Modern
Formaat van de badkamer: Circa 3,6 bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Toen ik kennis maakte met de heer en mevrouw Steur bleek al snel dat zij hun badkamerwensen goed voor ogen hadden. Doordat beiden veel hebben gereisd en dat trouwens nog steeds doen, hadden zij enorm veel gezien op het gebied van wellness. Zelf hadden ze daarom ook al erg goed nagedacht over de indeling van de badkamer. Vooraf hadden zij niet kunnen bedenken dat die compleet anders zou worden!

De nieuwe indeling van de badkamer

Aanvankelijk hadden de heer en mevrouw Steur het plan om de sauna in een hoek van de badkamer te plaatsen. Maar waarom zou je die niet als eyecatcher in het midden van de badkamer zetten? Tijdens het ontwerpen heb ik aan beide kanten van de sauna een kort muurtje gecreëerd. Daartussen is de maatwerk sauna bank geplaatst. De resterende zijwanden en voorzijde van de sauna is afgeschermd met helder glas. Vanuit alle hoeken van de badkamer kijk je dus direct naar de aantrekkingskracht van de luxe sauna! Recht tegenover de sauna zien we het royale badkamermeubel met een hoge kast erbij. Dit witte hoogglans meubel met glazen wastafelblad past perfect bij de luxe stijl van deze wellness badkamer.

Chique en ingericht met oog voor details

Op de vloer en een aantal wanden zijn grote keramische tegels van 90 x 90 centimeter toegepast met een mooie marmerlook. De badkamer wordt hier direct heel chique van. Zelfs de achterwand van de sauna is vernieuwend doordat deze zo mooi betegeld is. De sauna is overigens een maatwerk product van DEK-Design. Tijdens het ontwerpen heb ik voortdurend aandacht geschonken aan mooie details. Daarbij wilde ik sfeer aanbrengen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het maatwerk bankje in de inloopdouche, de fraaie tegeldrain en het tweetal nissen. Dat details er echt toe doen, zien we alleen al in dit kleine gedeelte van de badkamer.

De toiletruimte in dezelfde stijl als de badkamer

Ook de toiletruimte werd flink verbouwd. De nieuwe toiletruimte heeft exact dezelfde stijl gekregen als de badkamer. Het toilet zelf is heerlijk luxe en voorzien van een douchefunctie. Dat is super hygiënisch en prettig in gebruik. Schitterend vind ik de hoge hoekfontein in deze ruimte. Dit relatief kleine kamertje thuis is erg mooi geworden! Ik heb het erg gewaardeerd dat de heer en mevrouw Steur openstonden voor mijn ideeën. Want het eindresultaat van wellness badkamer Ede is echt top!

Lees meer over De Eerste Kamer