Referentie

Wellness badkamer

Hoe bent u bij de Eerste kamer terecht gekomen?

Via internet, gezocht naar luxe wellness badkamer. De Eerste Kamer badkamershowroom trok onze aandacht.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?

Toen we binnen kwamen dachten we eigenlijk, wow dit is ver boven ons budget. Het sprak ons wel heel erg aan. We zochten naar een moderne badkamer. De grootte en de verschillende opstellingen overvielen ons een beetje. Zo veel en zo mooi! Eerste indicatie van prijzen viel uiteindelijk dan toch wel mee! Het straalt zoveel luxe uit. We dachten dat het vrij duur zou zijn maar we zijn er uiteindelijk prima uitgekomen. In de showroom zagen we een badkamer opstelling met dezelfde tegels en die stijl is het uiteindelijk geworden.

Wie was uw contactpersoon, en hoe is dat bevallen?

Anton. Uitstekend. Hele enthousiaste man, passie voor zijn vak. Authentiek, luistert heel erg goed naar de wensen. Bij andere zaken heb je echt een relatie koper/verkoper. Dat hebben we totaal niet gehad.

Wat sprak u het meest aan bij de Eerste kamer?

De Stijl. Het gevoel van authenticiteit. Veel moderne badkamers.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer modern
Formaat van de badkamer 4 x 4 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

De familie Rogier was op zoek naar een moderne badkamer! Na een bezoek aan onze showroom hebben ze direct een afspraak gemaakt.

Sunshower voor het wellness gevoel

Een sunshower in de douche geeft het ultieme wellness gevoel in de badkamer. De sunshower Deluxe black is erg gebruiksvriendelijk. De sunshower heeft vijf infraroodlampen en vier UV lampen. Dit model is 187 centimeter hoog, waardoor je volledige lichaam verwarmt kan worden. Het apparaat is dubbel geïsoleerd, afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat en wordt volledig in de muur ingebouwd, zodat deze fraai weggewerkt is.Het is een weldaad voor uw spieren en je krijgt er nog een kleurtje van ook. Het ultieme wellness gevoel in uw eigen badkamer.

Badkamermeubel van solid surface

De badkamer van de familie van de familie Rogier is redelijk ruim. Om de ruimte logisch in te delen is een T-wand gecreëerd tussen het badkamermeubel en de wellness douche. Hierdoor is de douche toegankelijk van twee kanten. Boven het solid surface badkamermeubel hangt een ruime spiegel met indirecte verlichting, verwarming en sensor. De wastafel en wasbak zijn gemaakt uit een stuk, geen naden en makkelijk in onderhoud. De onderkast is greep loos en uitgevoerd in eikenhout in de kleur houtskool.

Chrome kranen

De chrome kranen geven deze badkamer haar moderne en tijdloze look. In de inloopdouche zien we een strak douchesysteem dat bestaat uit een stort douche en een extra handdouche. In de inloopdouche is een maatwerk bankje gemaakt op te zitten of voor decoratie. Op de vloer ligt een houtlook keramische tegel in visgraat motief wat een warme uitstraling geeft aan de badkamer.

 

Lees meer over De Eerste Kamer