Wellness Nieuwegein

Referentie

Wellness Nieuwegein

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Het is een prachtige winkel waarin veel is uitgestald. Daardoor konden we goed ideeën opdoen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We hadden zelf al een aantal wensen kenbaar gemaakt. Enthousiast werden we over de kranen, losse waskommen en de Sunshower. Maar het mooiste vonden we de stalen douchewand met radiatorfunctie. Die zagen we graag terug in onze badkamer.

Hoe verliep het contact?

Rick heeft ons goed geholpen. Met een fantastisch 3-D programma had hij in een uur tijd de tekening staan. Daarbij waren de contacten met de overige medewerkers ook heel goed. De lijnen waren kort en er was sprake van vertrouwen in elkaar. Dat vonden wij prettig.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer wellness Nieuwegein?

Het is schitterend, boven verwachting! Je weet niet wat je ziet!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer: Stijlvolle wellness badkamer
Formaat van de badkamer: Circa 3 bij 2,5 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

De familie Rijken had last van blikseminslag gehad en daardoor moest de woning flink worden verbouwd. Ook de badkamer moest worden vernieuwd. Zodoende kwam ik in contact met hen. Gelukkig sprak de showroom hen erg aan. Ze hielden duidelijk van onze organisch gevormde kranen en waren erg enthousiast over de stalen douchewand met radiatorfunctie (DEK-design Wall). Deze producten en de Sunshower moesten zeker in hun badkamer komen! Daarbij wisten zij heel goed te verwoorden welke sfeer zij voor ogen hadden. Omdat ik een goede voorstelling kreeg van de badkamerwensen, kon ik voor hen al vlot een prachtig badkamerontwerp maken. Daar waren ze zo blij mee dat het niet meer is gewijzigd.

Een heerlijk wellness sfeertje

Door de prachtige materialen en mooie kleurencombinatie is in de badkamer een heerlijk wellness sfeertje ontstaan. Het exclusieve houten badkamermeubel en de smaakvolle nissen achter het toilet kleuren bijvoorbeeld geweldig mooi bij de stalen douchewand. Daarbij is goede verlichting ook erg belangrijk. In deze badkamer is luxe wandverlichting aangebracht. Zodra het licht aangaat, raken de lichtbanen elkaar aan en ontstaat er een speels effect in wellness Nieuwegein.

Luxe douchen

De luxe inloopdouche is voorzien van een ingebouwde Sunshower. Deze Sunshower biedt zonlicht en infraroodwarmte tijdens het douchen. Vooral tijdens de wat koudere dagen is een beetje extra warmte meer dan welkom! Qua douchestraal kan de familie Rijken kiezen voor het gebruik van de handdouche of voor de heerlijke douchestralen van de ronde plafonddouche. Natuurlijk maakt de gave douchewand van DEK-design deze inloopdouche extra mooi!

Alles verzorgd in dezelfde stijl

Toen ik bij de familie Rijken de complete badkamer en het toilet kwam bekijken, zag ik dat het hele plaatje klopt. De stijl die zij zochten voor de badkamer past echt perfect bij de woning. Alles ziet er even strak en verzorgd uit. Ik hoop van harte dat de familie Rijken in alle rust mag genieten van hun vernieuwde woning met een schitterende Eerste Kamer badkamer!

Lees meer over De Eerste Kamer