Luxe badkamermeubels Sanibell

Een passend Sanibell badkamermeubel is geen overbodige luxe in de badkamer. Het meubel moet mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Naast het uiterlijk van het badkamermeubel is het prettig als het meubel functioneel is. Zodat de verzorgingsproducten overzichtelijk opgeruimd zijn.

Mooie kwaliteit en onderscheidend design

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen en wastafels. Daarbij is Sanibell voortdurend bezig met productontwikkeling, kwaliteit en met innovatie. Zodat klanten verrast worden. De verschillende meubellijnen variëren in vormgeving en uitstraling. Daardoor kan er altijd een meubel worden uitgezocht dat uitstekend past in de badkamerstijl. In onze showroom hebben we een groot aantal badkamermeubels van het merk Sanibell. Wenst u er een hoge of lage kast bij? Ook dat is mogelijk. Want voor elke serie is een extra kast verkrijgbaar. Zodat u altijd voldoende opbergruimte tot uw beschikking heeft.

Wij informeren u graag!

Heeft u interesse? U bent van harte welkom in onze showroom! Wij adviseren u graag over stijlvolle oplossingen voor uw badkamer. Naast de badkamermeubels vindt u een ruim aanbod van kranen, mooi sanitair en stijlvolle tegels. Maar voor een compleet badkamer advies:

Maak vrijblijvend een afspraak