In een badkamer is het mooi om een eenheid te creëren van vorm, stijl, kleur en materiaal. Met Silestone composiet kunnen we in allerlei kleuren maatwerkoplossingen maken die perfect passen bij de beschikbare ruimte in de badkamer. Hierdoor ontstaat er een harmonische sfeer.

Veel mogelijkheden in de badkamer met Silestone composiet

De kwartsoppervlakken van Silestone composiet zijn in de badkamer op veel verschillende manieren en in veel verschillende kleuren toe te passen. Wilt u composiet in de doucheruimte of wenst u een stijlvolle wastafel? Het is allemaal in hetzelfde materiaal uit te voeren. Daarbij is Het composiet krasbestendig, antibacterieel en gemakkelijk te reinigen. Daardoor blijft het jarenlang mooi.

Laat u informeren door onze badkamerspecialisten

In onze showroom kunt u een witte doucheopstelling van Silestone bekijken. Die is gecombineerd met een witte wastafel met zuil eveneens van Silestone. Het frisse wit is gecombineerd met een warme vloertegel met een fijne houtnerf. Ook de overige wanden van deze badkamer hebben een warme, natuurlijke kleur. U bent van harte welkom in onze showroom om de badkamer te komen bekijken. Zodat wij kunnen vertellen wat uw mogelijkheden zijn met composiet. Daarnaast kunt u in de showroom meer unieke badkamers bekijken. Maar wenst u een compleet badkameradvies met een persoonlijk badkamerontwerp? Dan maken we graag een afspraak met u. Deze afspraak is altijd vrijblijvend!

Maak een afspraak