Het licht van Sunshowers is vergelijkbaar met dat van de zon. Het belangrijkste positieve effect van zonlicht is de natuurlijke aanmaak van vitamine D door de huid. Dit zorgt voor een verhoogde weerstand, sterke botten en een fit gevoel. Want met name in de wintermaanden heeft meer dan 60 % van de Nederlanders een te laag gehalte aan vitamine D. De Sunshower zorgt het hele jaar voor een gezond zomers kleurtje op een verantwoorde wijze. Daarbij is het apparaat voorzien van een automatische timer. Zodat het apparaat op tijd automatisch uitschakelt. U kunt douchen en tegelijkertijd genieten van zonlicht in uw badkamer!

Soepele gewrichten en spieren

Het infraroodlicht houdt de gewrichten en de spieren soepel. Want tijdens het douchen voelt u de warmte tot diep in de huid dringen. Het effect van het infraroodlicht is ontspannend en helend. Het wellness apparaat neemt weinig kostbare ruimte in beslag. Wij vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn. Dit wordt bovendien goed zichtbaar In het badkamerontwerp in 3-D. Dan ziet u direct hoe de Sunshower uw badkamer omtovert tot een luxe wellnessoord. Onderaan deze pagina ziet u een stijlvol badkamerontwerp.

De installatiehandleidingen

Wilt u de Sunshower installeren en gaan gebruiken? Lees dan van tevoren goed de gebruikershandleiding en de installatiehandleiding door. Deze handleidingen kunt u vinden op de website van Sunshower. Klik onder producten op het aangekochte model. Daar leest u alle benodigde informatie en kunt u doorklikken naar de downloads, waar de handleidingen staan.