Ontdek de kracht van zonlicht en natuurlijke aanmaak van vitamine D onder je eigen douche

Iedereen kent het heerlijke gevoel van een dagje zon. Het ontspant, je voelt je energieker en zit beter in je vel. Dat komt doordat zonlicht ons lichaam op twee manieren voedt en verzorgt. Zonlicht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D, wat voor iedereen onmisbaar is. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je met Sunshower het hele jaar door je vitamine D niveau peil op niveau kunt houden. Tegelijkertijd geeft het je energie, krijg je een stralende huidskleur en voel je jezelf beter. Daarnaast verwarmt en ontspant het infrarode licht het lichaam en verzacht het pijnlijke spieren, voor sneller herstel van de spieren na het sporten.

Sunshower combineert de kracht van zonlicht in een unieke en bijzondere beleving onder de douche, waarbij je de kracht van zonlicht optimaal ervaart. Elke dag opnieuw.

Krachtig infrarood verzacht spieren en vermindert klachten

Het krachtige infrarood van Sunshower dringt diep door in de huid. Het geeft een aangename warmte af met als gevolg een ontspannen gevoel in het gehele lichaam. Deze warmtetherapie kan de pijn verminderen met betrekking tot spier- en reumaklachten en zorgt bovendien voor een dieptereiniging van de huid. 

Zonlicht is onmisbaar voor iedereen

Zonlicht, oftewel ultraviolet (UV) licht geeft energie en voedt ons lichaam. Dagelijkse blootstelling aan UV-licht is belangrijk voor je algehele welzijn, zodat je jezelf fit en vitaal voelt en lekker in je vel zit. Het natuurlijke zonlicht van de Sunshower is laag gedoseerd, waardoor het niet schadelijk is voor de huid, maar je wel de essentiële voordelen van het UV-licht eruit benut. Lees hier meer over veilig zonlicht, vitamine D en UV-licht.

Sunshower in uw Eerste Kamer?

Het wellness apparaat neemt weinig kostbare ruimte in beslag. Wij vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn. Dit wordt bovendien goed zichtbaar In het badkamerontwerp in 3-D. Dan ziet u direct hoe de Sunshower uw badkamer omtovert tot een luxe wellnessoord. Onderaan deze pagina ziet u een stijlvol badkamerontwerp.

De installatiehandleidingen

Wilt u de Sunshower installeren en gaan gebruiken? Lees dan van tevoren goed de gebruikershandleiding en de installatiehandleiding door. Deze handleidingen kunt u vinden op de website van Sunshower. Klik onder producten op het aangekochte model. Daar leest u alle benodigde informatie en kunt u doorklikken naar de downloads, waar de handleidingen staan.