Het Thebalux badkamermeubel is in de badkamer een eyecatcher waar veel en intensief gebruik van wordt gemaakt. Behalve kwaliteit is het belangrijk om een meubel uit te kiezen dat qua maatvoering en woonstijl goed past in de badkamer. Want u wilt er jarenlang van kunnen genieten!

De stijl van Thebalux badkamermeubels

Thebalux biedt een mooie serie badkamermeubels aan in verschillende kleuren en maten. Als de opbergruimte in het badkamermeubel voor u te summier is, zijn er hoge en lage kasten aanwezig van dezelfde serie. Daarin kunt u bijvoorbeeld een voorraadje handdoeken of verzorgingsproducten opbergen. In onze showroom hebben we verschillende badkamermeubels van Thebalux opgesteld met verlichte spiegels of spiegelkasten. Daarbij kunt u kiezen uit betonnen, keramische en glazen wastafels. Zodat het Thebalux badkamermeubel helemaal aan uw wensen voldoet.

De volgende badkamermeubelen kunt u bij ons komen bekijken: de Beat, Ceramic Line, Sense, Taste en de Frozen. U bent van harte welkom in onze showroom! Want wij vertellen u graag meer over de verschillende badkamermeubels. Daarbij zoeken we met u naar de mooiste oplossing voor uw badkamer. Naast de badkamermeubels vindt u een ruim aanbod van kranen, onderscheidend sanitair en stijlvolle tegels. Wenst u een vrijblijvend badkameradvies? Dan maken we graag een afspraak met u.

Maak een afspraak