Een warm bad

Badderen onder het genot van een glas wijn of een kop thee aan het einde van een lange dag, dat is waar naar uitgekeken kan worden in deze koude maanden!

We leven in bijzondere tijden, tijden waarin we meer aandacht geven aan onze dierbaren en we zijn meer dan ooit in onze leefruimte, heerlijk om je dan ook terug te kunnen trekken.

Verlengde leefruimte

Een badkamer wordt steeds vaker ingericht als een verlengde van de leefruimte. De keuze in materialen, kleuren en vormen is erg groot, ook sfeerverlichting is een must. Het samenkomen van deze opgedane inspiratie, de gekozen woonstijl, de sfeer van de ruimte zal leiden tot meer mogelijkheden om een badkamer in te richten. Het is tegenwoordig niet langer eenvoudig om te oriënteren op een nieuwe leefruimte, daarom is een totaal aanbod; het opdoen van inspiratie, het ontwerpen van maatwerk meubelen en het in kaart brengen van badkamerwensen door gebruik van een 3D ontwerp dé manier om tot een keuze te komen van een droombadkamer. De badkamerdesigners van De Eerste Kamer hebben dit tot kunst verheven.

Deze prachtig luxe badkamer waar genieten van een warm bad uitstekend toeven is, is te bewonderen op onze referentiepagina.

Bekijk de volledige nieuwsbrief voor alle updates van de afgelopen maanden.

Reacties zijn gesloten.