Badkamerspiegels

Een krachtige combinatie

Een badkamerspiegel kan natuurlijk niet ontbreken in uw badkamer of toiletruimte. Het opdoen van make-up of het in model brengen van uw haar; zonder spiegel gaat het niet lukken.
Bij De Eerste Kamer hebben we heel veel verschillende badkamerspiegels. U kunt bij ons terecht voor badkamerspiegels met verlichting, spiegels met verwarming, op maat gemaakte spiegels en verschillende vormen zoals ronde spiegels. Lees hieronder meer over onze badkamerspiegels.

Spiegel met verlichting

Een spiegel met verlichting is super handig. Als u het eenmaal gebruikt wilt u niet meer zonder. In de badkamer wordt vaak verzorging gedaan zoals make-up aanbrengen of scheren. Met een spiegel met verlichting wordt dit klusje vergemakkelijkt. Met de juiste spiegelverlichting komt u altijd verzorgd voor de dag. Tevens zorgt een spiegel met verlichting voor een prettige sfeer in de badkamer.

Spiegel met verwarming

Een spiegel met verwarming, wat zijn daar de voordelen van? Een badkamerspiegel met verwarming zorgt ervoor dat uw spiegel niet meer beslaat. Het beslaan van de spiegel gebeurd doordat warme lucht in aanraking komt met de spiegel. Na het douchen blijft de spiegel vaak nog langere tijd beslagen, waardoor hij niet bruikbaar is. Natuurlijk is het condens met handdoek droog vegen, maar vaak zorgt dat voor strepen en een vertekend spiegelbeeld. Niet ideaal dus. Door de spiegel te verwarmen gebeurt dit niet meer. Zo hoeft u nooit meer met een doek de spiegel schoon te maken om uzelf te zien, handig!

Badkamerspiegels op maat

We hebben spiegels in allerlei vormen en maten. Toch kan het zijn dat je een andere maat nodig hebt. Bij De Eerste Kamer laat u in dat geval uw badkamerspiegel op maat maken. Kies bijvoorbeeld voor een spiegel die van wand tot wand loopt, of juist van plafond tot vloer. Onze badkameradviseurs helpen je graag. Maak hier een afspraak om uw badkamerspiegel op maat te laten ontwerpen.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.