De mooiste badkamer creëer je met unieke en alternatieve badkamertegels

Unieke en bijzondere badkamertegels

Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, komt daar veel bij kijken. Waarschijnlijk denk je al na over een bepaalde badkamerstijl. Wist je dat badkamertegels een grote invloed hebben op de sfeer en het gevoel dat jouw nieuwe badkamer uitstraalt? Daarom is het ontzettend belangrijk om je te verdiepen in de verschillende kleuren, maten, materialen en vormen die verkrijgbaar zijn in unieke badkamertegels. Lees snel verder en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor prachtige, unieke en bijzondere badkamertegels.

Badkamertegels in zeer grote maten

Al enige tijd zien we dat de trend in badkamertegels steeds groter wordt. The bigger the better, geldt op dit moment zeker, waar het gaat om unieke badkamertegels. Deze grote tegels worden ook wel ‘slabs’ genoemd. De trend is letterlijk groter, groter en nog eens groter. Bij De Eerste Kamer Badkamers ben je aan het juiste adres voor deze trendy slabs. We bieden prachtige marmerlook tegels van 120×278 cm en zelfs nog groter! Hoe indrukwekkend deze tegels zijn, kun je het beste zelf ervaren in onze badkamershowroom. Daar hebben we sinds kort de mooiste tegels voor je uitgestald in een ware tegelgalerij. Samen vormen deze tegels een waar inspiratiemuseum.

Veel comfort en ruimte met grote badkamertegels

Grote badkamertegels zijn niet alleen mooi, ze bieden nog veel meer voordelen! Niet voor niets zien we al enkele jaren dat de keuze voor badkamertegels steeds op grotere varianten valt. De tegels van 60×60 en 80×80, zijn nog steeds populair. Toch zien we dat nog grotere tegels vaak de voorkeur krijgen en dat er regelmatig wordt gekozen voor een rechthoekige tegel, in plaats van een vierkante. Steeds vaker zien we dat grote tegels met een minimale afmeting van 120×60 de nieuwe standaard vormen. En zelfs nog grotere tegels passen we regelmatig toe in onze luxe badkamerontwerpen.

Gek vinden wij dat niet; grote tegels dragen namelijk bij aan comfort. Zo heb je bij grote tegels veel minder voegen. Deze grote slabs dragen bij aan een natuurlijk, strak en zeer trendy geheel. Ook het schoonmaakgemak, wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Een grote tegel is dus niet alleen trendy, maar ook zeer praktisch!

Unieke marmerlook badkamer tegels
Unieke badkamer tegels

Accenttegels als knaller in een badkamer

Logisch dus, dat deze grote slabs zich onderscheiden door hun gigantische formaat. Toch is er meer uniek aan de badkamertegels van De Eerste Kamer Badkamers. Met onze tegels onderscheiden we ons niet alleen in de grootte, ook de kleuren en patronen in badkamertegels zijn bij ons uniek. Als ontwerpers kiezen wij graag voor een rustige basis in een badkamer. Daarnaast kiezen we graag voor een echte knaller, iets unieks, prachtigs en waanzinnigs. Een accentwand voeren we graag uit met unieke badkamertegels en onze slabs zijn hier zeer geschikt voor. 

Pas deze bijvoorbeeld toe op de achterwand van de douche of achter een bad. Daarmee creëer je gegarandeerd een prachtige en trendy sfeer in jouw unieke badkamer.

Unieke en bijzondere badkamertegels
Marmerlook tegels voor de badkamer

Een statement maken met een badkamertegel

We krijgen vaak de vraag of het verstandig is om eerst een basistegel uit te kiezen en dan vervolgens te gaan voor een statement-tegel in een badkamer. Wat ons betreft maakt de volgorde niet uit. In onze badkamershowroom, worden mensen vaak verliefd op een bepaald soort of bepaalde kleur tegel. Als iemand al een prachtige accenttegel heeft uitgezocht, dan gaan wij vervolgens aan de slag om hierbij bijpassende tegels uit te zoeken. Het komt ook geregeld voor dat we eerst de rustige basis bepalen en dat we daarna gaan zoeken naar een mooie accenttegel.

Als jij nog geen idee hebt, welke tegel bij jouw nieuwe badkamer past dan beginnen we vaak bij de basis. We zoeken naar kleuren en stijlen die binnen jouw wensen vallen. Daarna gaan we aan de slag om de perfecte accenttegel samen uit te zoeken. Dat kun je het beste ervaren in onze showroom. Daar vind je namelijk tegels in uitzonderlijke maten, kleuren en met bijzondere patronen. Zo ontdek je al snel wat je mooi vindt en welke unieke badkamertegels aansluiten op jouw persoonlijke smaak.

Grote marmerlook tegels in de badkamer
Grote tegels voor de badkamer

Het oog wil ook wat

Aangezien woorden over bijzondere badkamertegels niet altijd iets zeggen, hebben wij vijf unieke badkamers voor je uitgezocht. Al deze badkamers zijn uitgevoerd met indrukwekkende en unieke badkamertegels. Anders dan anders, stuk voor stuk zeer mooi en stijlvol. Hieronder zie je onze top vijf in badkamers met unieke badkamertegels.

Wil jij ook inspiratie opdoen? Kom dan vooral langs in onze prachtige badkamershowroom in Hoevelaken!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.