Modern zwart-wit

Een krachtige combinatie

Modern zwart-wit in je badkamer, het blijft een prachtige en krachtige combinatie!

Wit geeft licht en zwart maakt het krachtig. Het is tijdloos, klassiek, modern en stijlvol tegelijk. Door verschillende materialen bij elkaar te gebruiken creëer je een originele en eigen stijl. Op die manier is er een balans tussen strak en klassiek.

Een donkere tegelvloer kan gerust toegepast worden. Het zorgt voor een geweldig, dramatisch effect. Bedenk of je in die ruimte veel licht nodig hebt. Tegenwoordig heeft een badkamer vaak grote raampartijen. In onderstaande referenties zie je voorbeelden toegepast.

Een paar leuke ideeën voor een badkamer in modern zwart-wit:

  • Een zwart badkamermeubel met witte wastafel oogt heel modern
  • Een donkere of witte tegelvloer doet het altijd goed. Door grote tegels te gebruiken, bijvoorbeeld 120×120 (DEK Ceramics), of door de tegels diagonaal te laten leggen, lijkt de ruimte optisch veel groter.
  • Een handige truc voor een kleine ruimte in huis!
  • Een combinatie van zwart, wit met een natuurlijk materiaal zoals hout maakt het interieur sfeervol
  • Marmeren tegels zorgen voor een chique geheel en een natuurlijke uitstraling
  • Een combinatie van indirecte en directe verlichting zorgen voor een effectief verlichte ruimte
  • Aankleding door middel van raamdecoratie, vazen en planten geven uw badkamer een persoonlijke tint!

NEW

Onze ‘NEW’ rubriek zal maandelijks de nieuwste ontwikkelingen delen.

NEW op dit moment is toegevoegd aan de DEK collectie een luxe collectie wastafelbladen. Dit wastafelblad is in twee soorten materialen mogelijk:

De eerste is in Neolith. Dit is vervaardigd uit de luxe steensoort keramiek. Een Neolith wastafelblad is in vele kleuren beschikbaar en in drie verschillende front hoogtes. Dit blad kan tot een maximum lengte van 310cm op maat gemaakt worden voor uw badkamermeubel.

Het tweede soort materiaal is marmer. Marmer is een fantastisch natuurproduct en creëert een uitstraling die met geen enkele ander materiaal te verkrijgen is. Exclusief en persoonlijk, door eindeloze combinatiemogelijkheden van kleuren en afwerkingen. Dit blad is verkrijgbaar in 2 front hoogtes en aan het blad kunt u 1 of 2 wasbakken toevoegen.

Beide wastafels kunnen ook voorzien worden van aparte waskommen.

Voor meer informatie en het bekijken van deze uiterst luxe wastafelbladen bent u van harte welkom in de showroom in Hoevelaken.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.