Vrijstaand bad Solid Surface in kleur

Sober of kleurrijk vrijstaand bad Solid Surface?

Vrijstaand bad Solid Surface: Wat een heerlijk groot bad! Zwart van buiten en mat wit van binnen. Het mooie en duurzame materiaal van het bad is Solid Surface. Dit wordt ook wel Corian genoemd. Het bad heeft een bijzonder ruime binnenmaat. De afmetingen zijn 190×90 cm. Wilt u een rode, witte of grijze buitenzijde? Er is een uitgebreide keuze in kleuren! De binnenzijde van het bad blijft mat wit. In onze showroom hebben wij het bad gepresenteerd in een opstelling met een stalen douchewand en met zwarte kranen. Deze combinatie is echt super mooi! Het maatwerk badkamermeubel past hier qua kleur ook uitstekend bij.

Vrijstaand bad in badkamer Nijkerkerveen
Wilt u meer foto’s zien van het vrijstaande bad? Dan is het leuk om het project van badkamer Nijkerkerveen te bekijken op ons referentieportfolio. Want in deze badkamer heeft het fraaie bad ook een bijzonder mooi plekje gekregen!

Geschikt voor twee personen
Bent u op zoek naar een bad waar je ook met z’n tweeën tegelijk in kunt liggen? Dan zou dit bad ook wel eens het ideale bad voor u kunnen zijn. Maar beoordeel dat vooral zelf. U bent van harte welkom in onze showroom.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.