Luxe badkamermeubels Primabad

Een passend Primabad badkamermeubel is geen overbodige luxe in de badkamer. Het meubel moet mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Naast het uiterlijk van het badkamermeubel is het prettig als het meubel een praktische indeling heeft met voldoende opbergruimte.

Nederlandse kwaliteit

Primabad is een Nederlandse fabrikant. Zij vervaardigen een ruim assortiment meubels voor zowel grote als kleine badkamers. De kwaliteit van de badkamermeubelen is erg goed. Daardoor blijven de meubels jarenlang mooi. De verschillende meubellijnen variëren in vormgeving en uitstraling. Zodat er een meubel kan worden uitgezocht dat uitstekend past in de badkamerstijl. In onze showroom hebben we een aantal badkamermeubels van het merk Primabad. Naast het badkamermeubel zijn er uit dezelfde serie lage en hoge kasten verkrijgbaar. Want dat is handig als u nog meer opbergruimte wenst!

Wij informeren u graag!

Over onder andere de volgende meubels kunnen wij u alles vertellen: de Exclusive, de Dreamz en de lijn Keramisch special. U bent van harte welkom in onze showroom! Wij adviseren u graag over stijlvolle oplossingen voor uw badkamer. Naast de badkamermeubels vindt u een ruim aanbod van kranen, mooi sanitair en stijlvolle tegels. Maar voor een compleet badkamer advies:

Maak vrijblijvend een afspraak