Landelijk

Badkamer in project ‘Verborgen Tuinen

"Deze ruimte waar we veel komen willen we graag bijzonder maken."

De klant aan het woord

“Voor ons huis in nieuwbouw project, ‘De Verborgen Tuinen‘ in Leusden wilden wij graag een bijzondere badkamer. Een badkamer is natuurlijk een échte Eerste Kamer. Deze ruimte waar we veel komen willen we graag bijzonder maken. Daarom zijn we gaan zoeken naar exclusieve badkamers in de omgeving. Zodoende kwamen uit bij De Eerste Kamer in Hoevelaken!

In de watten..

In de showroom voelden we ons direct in de watten gelegd. We werden als gast ontvangen en we onderhielden erg prettig contact met Anton. Dit was erg prettig, hij had altijd ruimte had voor een gesprek. We waren onder de indruk vanaf het moment van binnenkomst, van de entourage en de prettige omgang. Dat vinden we belangrijk, al onze ideeën werden gehoord en deze zijn allemaal op papier gezet. Het klopte perfect!

We hebben nog elke dag plezier van onze Eerste Kamer badkamer in project Verborgen Tuinen. Als we binnenkomen is het echt een cadeautje!”

Ontwerp door
Anton van de Beek

Stijl van de badkamer
Landelijk, Wellness

Afmetingen
240 x 340 cm

Ontwerp door

Anton van de Beek

In deze ruime badkamer in Leusden was er meer dan voldoende plaats voor alle wensen van Familie Reulen. Als onderdeel van project ‘De Verborgen Tuinen’ werd deze badkamer casco opgeleverd. Dat gaf de familie de gelegenheid om alle elementen welke ze in gedachten hadden konden toepassen en deze droombadkamer te realiseren.

Wellness & Landelijk

De badkamer is qua sfeer een combinatie geworden tussen een wellness beleving en een landelijke sfeer. De landelijke sfeer wordt voornamelijk gecreëerd in de basis, door de keuze van de tegels. Achter het ligbad is een ruwe wand gerealiseerd van lichte natuurstenen tegels. Deze serie bestaat uit verschillende soorten en tinten natuursteen welke zorgt voor een prachtige natuurlijke ruimte met een diversiteit aan kleurschakeringen die 1 voor 1 warmte uitstralen.

Solid Surface

Uit De Eerste Kamer collectie zien we een vrijstaand bad van het materiaal solid surface in de kleur mat wit, van hetzelfde merk en kwaliteit zijn de ovale waskommen. De luxe spiegel boven de waskommen heeft een diameter van 120cm en is voorzien van LED verlichting, spiegelverwarming en een ’touch dimmer’.

De vele lichtpunten via kantelspots, luxe dimbare wandverlichting en spiegelverlichting maken deze badkamer in Leusden helemaal af.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.