Modern

Lichte badkamer met visgraat tegels

"De combinatie van stoere grote vloertegels van 100x100cm in Antracite met de glanzende roze wandtegels in visgraat patroon zorgen voor een unieke sfeer."

Klant aan het woord

Hoe bent u bij de Eerste kamer terecht gekomen?
Wij rijden regelmatig over de A1, daar zagen we de showroom. Omdat we graag een bezoek wilden brengen hebben we via de website een afspraak gemaakt.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?
We zijn na het maken van een afspraak met de kinderen geweest, ook zij waren welkom. Er heerste een huiselijke sfeer, er werd zelfs cake gebakken.

Bij andere badkamerzaken hadden we nog niets bijzonders gezien voor onze badkamerrenovatie.

De collectie is niet standaard en er wordt op een spontane manier meegedacht. De keuze uit verschillende mooie producten en stijlen zorgt ervoor dat je elke keer iets nieuws ziet. Tijdens het bespreken van verschillende mogelijkheden voor onze badkamer werd deze al ingetekend. Ik wilde graag een regendouche en een handdouche waarover ik heel goed werd geadviseerd over deze combinatie en de druk en de dikte van de leidingen. Supergoeie tip, dit bleek een hele goede oplossing!

Wie was uw contactpersoon, en hoe is dat bevallen?
Aldrik. Heel goed. Je kon echt aan hem merken dat hij een praktisch iemand is met veel technische kennis.

Wat sprak u het meest aan bij de Eerste kamer?
Ik denk het gemoedelijke en persoonlijke, het plezier in het meedenken. Ook buiten de gebaande wegen durven denken. We gingen er echt met plezier naartoe.

Wat vind u van het eindresultaat?
Wij zijn super blij, ik kan niet anders zeggen. Het was niet zoals we bedacht hadden van te voren, maar het is echt heel mooi geworden!

Zou u De Eerste Kamer aanbevelen?
Ja bij iedereen zeggen we; “We snappen niet dat iemand ergens anders heen zou willen! Ook de prijs kwaliteit is in orde, daarnaast is alles heel orgineel!”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
315 x 270 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Familie Brons was duidelijk erg goed voorbereid op onze afspraken, dit zorgde voor een fijne samenwerking. Op onze referentiewebsite vonden we Badkamer Nieuwe Niedorp van boer Tom (Boer zoekt Vrouw seizoen 14/15) waarop deze badkamer geïnspireerd is.

Met veel goede zin kwamen ze aan de tekentafel plaats nemen en er was direct een klik waardoor het proces soepel verliep.

Eyecatchers

De combinatie van stoere grote vloertegels van 100x100cm in Antracite met de glanzende roze wandtegels in visgraat patroon zorgen voor een unieke sfeer. Ook zijn de roze wandtegels gebruikt in de nissen, zodat de badkamer een mooi geheel is geworden. Door het vele daglicht springen in combinatie met de roze tegels springt het badkamermeubel in natuurlijke kleur er uit, daarboven pronkt een grote ronde spiegel met een doorsnede van 100cm.

Slim douchen

De douche is erg slim ontworpen; de combinatie van een stortdouche en een handdouche van HotBath op hoogte zorgt ervoor dat er ook gezamenlijk gedoucht kan worden. Naderhand kan er een voorverwarmde handdoek van de DEK-design douchewand worden genomen, deze unieke wand is namelijk ook de badkamerradiator. Voor meer informatie over deze unieke douchewand kijkt u op www.dek-design.nl.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.