Landelijk

Badkamer met landelijke uitstraling

"Een van de wensen was een vrijstaand bad met een vrijstaande bad kraan. Er is gekozen voor een acryl bad van Luca Sanitair."

Klant aan het woord

Hoe bent u bij De Eerste Kamer terecht gekomen?
Vorig jaar zomer hadden we verhuisplannen naar Waterdorp in Vathorst. We komen regelmatig op de snelweg richting het oosten, dus dan komen we over de A1 langs Badkamershowroom De Eerste Kamer op een mooie zichtlocatie.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?
Een zeer inspirerende omgeving om een rondje te lopen. We zijn er gewoon heen gegaan. We hadden nog geen idee wat we wilden en wat er allemaal kon. Toilet met verwarmde bril hadden we bijvoorbeeld nog nooit gezien. Het was echt een inspiratie rondje, en het was leuk om de nieuwe trends te zien. Onze voorkeur gaat naar een badkamer met een natuurlijke, landelijke uitstraling.

Wie was uw contactpersoon, en hoe is dat bevallen?
Anton van de Beek. Heel hartelijk vanaf het begin af aan, liet ons rustig ons rondje maken. Deskundigheid straalde er vanaf.

Wat sprak u het meest aan bij De Eerste Kamer?
Je krijgt het totaalplaatje! Het is niet gewoon alleen maar wat spullen bestellen, maar op het moment dat ze weg gaan is alles af.

Ontwerp door
Anton van de Beek

Stijl van de badkamer
Landelijk

Afmetingen
400 x 500 cm

Ontwerp door

Anton van de Beek

Voor dit stel uit Amersfoort heb ik deze badkamer met een landelijke uitstraling ontworpen. Een landelijke badkamer herken je o.a. aan de keuze in tegels, deze zijn vaak wat grover met een natuurlijke uitstraling. Familie van de Mast liet zich graag informeren over ons brede assortiment en konden de nieuwste trends bewonderen.

Vrijstaand acryl bad

Een van de wensen was een vrijstaand bad met een vrijstaande bad kraan. Er is gekozen voor een acryl bad van Luca Sanitair. Omdat vuil zich nauwelijks hecht aan het materiaal acryl, is het onderhoud eenvoudiger. Daarnaast is het slip vast en voelt comfortabel aan tegen het huidoppervlak. Doordat acryl poriën vrij is, is afnemen met een zachte doek gemakkelijk in onderhoud. Voor de douche is gekozen voor een heldere glazen wand met stabilisatorstang. Dit oogt ruimtelijker waardoor de badkamer groter lijkt.

Het badkamermeubel

Het badkamermeubel van Ink is een standaard meubel in naturel eiken hout decor met twee greep loze lades. Bovenop het meubel een glans witte wastafel van Polystone. Polystone is ijzersterk en zeer kleurecht materiaal. De wastafel mengkraan is van chroom en is afgestemd op de vrijstaande bad mengkraan. De Eerste Kamer Badkamers heeft naast haar maatwerk oplossingen een uitgebreid standaard assortiment badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.