Modern

Stijlvolle badkamer Almere

"Naast de inloopdouche zien we een extra maatwerk kast zodat er nog meer opbergruimte aanwezig is in deze badkamer!"

Klant aan het woord

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?
Wij vonden de showroom super mooi en we zagen echt andere dingen dan die we elders zagen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?
De zwarte douchewand en de mat witte vrijstaande baden vonden we prachtig.

Hoe verliep het contact?
We hebben een goed badkameradvies gekregen en het badkamerontwerp was echt heel mooi! De communicatie verliep prima.

Wat vindt u van het resultaat van stijlvolle badkamer Almere?
Ja mooi, heel mooi! Het is elke keer weer fijn om onze badkamer in te stappen.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern, stijlvol

Afmetingen
340 x 250 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Heel spontaan kwam ik in contact met de heer en mevrouw Visch omdat zij op zoek waren naar een nieuwe badkamer voor hun aangekochte woning in Almere. Want zij hadden besloten om de badkamer als eerste project grondig te vernieuwen. Al snel ontstond er een klik en groeide ons gezamenlijke enthousiasme om een droombadkamer te verwezenlijken!

Een stijlvolle badkamer met doorlopende lijnen

Het lijnenspel in stijlvolle badkamer Almere is geweldig mooi. Tijdens het ontwerpen heb ik een lang badkamermeubel getekend, waarvan het bovenste houten planchet doorloopt tot onder het raam. Direct daaronder zien we de strakke belijning achter het vrijstaande bad. Op de omlijsting is voldoende plek voor het etaleren van de verzorgingsproducten. Maar ook een lekker drankje kan hier prima staan! Ik heb me overigens verbaasd over de technische kennis van de heer Visch en zijn oog voor details. Hij gaf bijvoorbeeld duidelijk aan dat de stopcontacten in de badkamer echt zwart moesten worden. Daardoor passen ze mooi bij het geheel en vallen ze veel minder op!

De inloopdouche met zwarte douchekranen

De inloopdouche is afgeschermd met de Black Steel Smart van DEK-Design. Bij deze stalen douchewand met radiatorfunctie passen uitstekend zwarte douchekranen. In deze inloopdouche zien we een strak ingebouwde doucheset. Deze doucheset bestaat uit een hoofddouche die aan het plafond is gemonteerd en uit een handdouche die op de wand is gemonteerd. Want zo’n aparte handdouche is bijzonder prettig om even te kunnen douchen en opfrissen zonder het haar uitgebreid te wassen.

Een opgeruimde badkamer!

Naast de inloopdouche zien we een extra maatwerk kast zodat er nog meer opbergruimte aanwezig is in deze badkamer! Er is zelfs plek voor de was. Want heel vernuftig zijn achter de onderste twee deuren twee waszakken ingebouwd, één voor de witte en één voor de bonte was. In het midden van de kast heb ik twee open schappen ontworpen. Daardoor oogt de kast veel luchtiger. Mevrouw Visch heeft op het onderste schap mooie handdoeken neergelegd, waardoor de badkamer er nog gezelliger uitziet. Maar ook de groene plant voor het raam draagt absoluut bij aan de sfeer! Het was bijzonder leuk om het eindresultaat van deze stijlvolle badkamer Almere te mogen bewonderen. En vooral om te zien hoe blij de heer en mevrouw Visch ermee zijn!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.