Klassiek

Unieke karakteristieke badkamer in Amersfoort

“De prachtige kleuren, de prettige indeling en de luxe details maken deze badkamer zeer uniek”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Indrukwekkende luxe badkamer met prachtige tegels’

Voor een familie uit Amersfoort ontwierp Niels deze prachtige badkamer. Familie van Kooi kwam naar de showroom in Amersfoort. Ze werden verliefd op de turquoise tegels. Ook waren ze onder de indruk van de hout-look keramische tegels in de showroom. Niels ging aan de slag met een uniek ontwerp. Hij maakte een 3D tekening waarin alle details en de wensen van de familie samenkomen. Een combinatie van houtlook-parket en prachtige tegels met een vintage-look maken deze badkamer uniek en gewaagd.

De wensen en ervaring van de klant: ‘Een unieke badkamer om heerlijk te ontspannen’

“Toen we de sleutels kregen van onze nieuwe woning in Amersfoort, zochten we naar een nieuwe badkamer. We kwamen bij De Eerste Kamer Badkamers terecht en daar werden we verliefd op de prachtige tegels met vintage print. De kleur sprak ons erg aan. We wisten toen al dat we die tegeltjes in onze badkamer wilden hebben. Ook de houtlook tegels vonden we prachtig. Door het legpatroon lijkt onze badkamer veel meer dan alleen een badkamer. Het is een prachtige ruimte geworden waar we heerlijk kunnen ontspannen. Al onze vrienden en kennissen vinden onze badkamer geweldig. Ze vinden de keuze gewaagd, maar zeggen ook dat ze nog nooit zo’n mooie badkamer hebben gezien.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
280 cm × 380 cm

Terugblik van de ontwerper:

‘Geweldig dat ze zo enthousiast waren’

Toen de familie van Kooi bij ons in de showroom rondliep, waren ze gelijk gecharmeerd van de kleine blauwe tegeltjes. Ze spraken de wens naar mij uit om die tegels te verwerken in het ontwerp. Ook over de vloertegels waren ze gelijk enthousiast. Erg leuk dat ze voor houtlook hebben gekozen. De badkamer van de familie van Kooi is veel meer dan een badkamer het is een belangrijke ruimte in hun woning geworden en daar ben ik trots op.” 

 

De design kranen maken het geheel helemaal af. De luxe inloopdouche is mede door de losse douchekraan een geweldig statement. Ook het bad en de design-waskom zijn een gewaagde, maar prachtige keuze. Al met al een badkamer die allesbehalve standaard is. Unieke vormen en kleuren maken deze badkamer een plaatje om te zien. De indeling en de luxe materialen zorgen voor dagelijkse ontspanning en comfort.” 

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.