Modern

Ultieme witte badkamer met prachtige tegels

“Een prachtig tegelpatroon met indrukwekkende ronde spiegel”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Het perfecte voorbeeld van de ultieme witte badkamer’

Witte badkamers noemt men vaak zo, door de basiselementen die uitgevoerd zijn in mat-wit. Denk hierbij aan een badkamer met een prachtig mat-wit vrijstaand bad of mat-witte wastafels, toegepast op een op maat gemaakt badkamermeubel. In witte badkamerontwerpen zijn luxe details belangrijk. Dat geldt zeker ook voor deze mooie badkamer die Jurre ontwierp voor de familie Groot uit Bussum. 

De accentwand met prachtige tegels weerspiegeld in de zeer grote ronde spiegel. Indirect licht achter de spiegel geeft de ruimte meer diepte. De details in deze badkamer zijn prachtig: stuk voor stuk uitgevoerd in mat wit. De kranen, de regendouche, de prachtige glazen douchewand en de witte nissen: deze luxe witte badkamer klopt in ieder detail.

De wensen en ervaring van de klant: ‘De ronde design-spiegel is een bijzonder object in onze badkamer’

“Onze voormalige badkamer was aan een grondige renovatie toe. We zochten naar een witte badkamer. De Eerste Kamer Badkamers bewees ons dat wit niet gewoon wit is. De details zijn prachtig en de zachte tinten matchen heel goed met het mat-witte sanitair. Zelfs de design-verlichting in onze badkamer is uitgevoerd in dezelfde mat-witte tint.”

“Jurre heeft voor ons een badkamer met een eigen verhaal gecreëerd. Waar we ook kijken, iedere keer ontdekken we iets nieuws. We zijn helemaal gek op de prachtige tegelwand. De grote ronde spiegel is ons favoriete item in de badkamer. Alles is zo goed op elkaar afgestemd. Onze badkamer lijkt, mede door de grote spiegel, ook nog eens veel groter dan hij is. We laten met trots onze nieuwe badkamer aan vrienden en familie zien.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
280 cm × 380 cm

Terugblik van de ontwerper:

‘Een badkamer om van te dromen’

“Het is altijd een uitdaging als onze klanten de wens uitspreken dat ze graag een witte badkamer willen. Als ontwerpers van De Eerste Kamer Badkamers gaan wij anders om met wit. We zien wit als de basis en daarin passen we allerlei prachtige details toe. Deze witte badkamer is daar het perfecte voorbeeld van.”

“De design-kranen in mat-witte uitvoering vind ik zeer geslaagd. Ook de betonlook-wand geeft deze badkamer veel body. De prachtige regendouche is bijna een kunstobject om naar te kijken. Erg leuk ook dat de familie zeer gecharmeerd is van de grote ronde spiegel. De diepte die we daarmee creëren is zeer goed uitgepakt.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.