Landelijk

Houten badkamermeubel Zeist

"Het houten badkamermeubel is maatwerk en past in de kleur chocolade perfect in het beeld."

Vragen aan de klant

Hoe bent u bij de Eerste kamer terecht gekomen?
We waren op zoek naar twee badkamers en toiletten. Via internet kwamen we op de site van De Eerste Kamer terecht en zijn we naar de showroom gegaan.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?
Na het maken van een afspraak zijn we naar de showroom gegaan voor inspiratie. We hadden een goed beeld hoe we het wilden en hoe de indeling moest worden. We waren niet bekend met merken van kranen of baden en zijn goed geïnformeerd over de mogelijkheden.

Wie was uw contactpersoon, en hoe is dat bevallen?
Aldrik. Was een van zijn eerste badkamers die hij verkocht, Was heel leuk. Heel goed bevallen.

Wat sprak u het meest aan bij de Eerste Kamer?
Het assortiment is niet zo standaard, prachtige tegels en kranen. Na eerst in een wat lager segment te hebben gekeken, zijn we naar De Eerste Kamer gegaan. raapt. Dus het assortiment was mooi breed. Van midden tot echt exclusief. De uitstraling van hun eigen pand was heel mooi, kreeg een heel compleet beeld van wat ze allemaal konden maken.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Landelijk

Afmetingen
400 x 500 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

De familie Feenstra kwam bij ons met de vraag om twee badkamers en toiletten te ontwerpen in dezelfde stijl. De klant was goed voorbereid en had zelf veel ideeën over de tegels en kleuren. Mevrouw Feenstra heeft zelf een interieur design studio in Zeist, www.interiorlab.nl. De badkamers krijgen beide dezelfde stijl, een natuurlijke warme uitstraling met rustige kleuren. Voor de douchewand is gekozen voor een bijpassende rookglas tint wat mooi combineert met de bruine vloertegel. De vloertegel is gelegd in Hongaarse punt wat een speels effect geeft. Voor de wand is gekozen voor zandkleurige tegels in 30 x 60 cm formaat.

Houten badkamermeubel Zeist

Het houten badkamermeubel is maatwerk en past in de kleur chocolade perfect in het beeld. Het badkamermeubel heeft twee soft close lades. Boven het meubel is gekozen voor twee ronde spiegels wat extra variatie geeft naast alle strakke lijnen. De zwarte spiegels hebben rondom led verlichting, spiegelverwarming en een touch dimmer. Luxe die de badkamer haar comfort geeft.

Een rustige basis

De wanden boven de tegels zijn voorzien van een prachtige terra kleur. De wanden boven de tegels zijn gestuct. Het voordeel is dat je de wand eenvoudig een andere kleur kunt geven. Met een rustige basis kun je eindeloos variëren met kleur en accessoires. Het ovale witte vrijstaande bad van Luca Sanitair is gemaakt van acryl. Acryl is makkelijk in onderhoud met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Gebruik nooit een agressief of chloorhoudend schuurmiddel.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.