Wellness

Thuis Spa in Bunschoten

"Tegels geven deze badkamer karakter."

Klant aan het woord

Hoe bent u bij de Eerste Kamer terecht gekomen?
Bij andere badkamer speciaalzaken konden we niet vinden wat wij precies voor ogen hadden. We zagen De Eerste Kamer vanaf de A1 en wilden daar graag een bezoek brengen aan de showroom. Tijdens ons bezoek hebben wij direct een afspraak ingepland!

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?
We hadden zelf al een goed beeld van de sfeer en inrichting voor onze Thuis Spa in Bunschoten. Wij waren erg enthousiast over natuurstenen tegels, mat wit sanitair en de gun metal kleur kranen van HotBath. De combinatie die Henk Peter creëerde was echt het ontwerp wat wij zochten door alle ideeën. Henk Peter gaf een beeld met een duidelijk en goed advies over hoe dit het beste toegepast kon worden!

Wie was uw contactpersoon, en hoe is dat bevallen?
Met Henk Peter, het contact was erg plezier. Hij luistert goed, is eerlijk, transparant en denkt mee.

Wat sprak u het meest aan bij de Eerste kamer?
Wanneer je de showroom bezoekt en de tegelvloer welke je voor ogen hebt direct bij binnenkomst gepresenteerd word! Onze ideeën waren in de showroom in praktijk te bewonderen. Er werd duidelijk gecommuniceerd, en goed advies gegeven waardoor je weet waar je aan toe bent.

Wat vindt u van het eindresultaat?
Het is helemaal onze smaak, wij genieten iedere dag weer van onze badkamer! Het is precies zoals we voor ogen hadden! De ruimte geeft een echt thuis spa gevoel, waardoor het iedere dag weer als een feestje aanvoelt wanneer we gebruik maken van de badkamer.

Zou u ze aanbevelen?
Ja, dat hebben we inmiddels al een aantal keren gedaan!

Ontwerp door
Anton van de Beek

Stijl van de badkamer
Wellness

Afmetingen
205 x 278 cm

Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Het was erg leuk om samen met familie van der Poel te mogen werken aan hun thuis spa in Bunschoten. Ze hadden duidelijke wensen voor ogen wat getuigde van een goede smaak. Door de juiste materialen en combinaties te laten zien in de showroom konden de badkamer ingericht worden zodat deze helemaal aan hun wens voldeed. Het was leuk om tijd en energie te steken om te werken aan een ontwerp voor deze perfecte thuis spa.

Tegels

Tegels geven deze badkamer karakter. Familie van der Poel heeft gekozen voor grote vloertegels uit de DEK Ceramics collectie in de kleur Natural Bruin. De tegels van 100×100 geeft deze badkamer (van 6m2) optisch meer ruimte en onderstreept het natuurlijke karakter en kleuren. De robuuste wandtegels is een fantastische keuze in combinatie en zo is hier het thuis spa gevoel gecreëerd.

Sanitair

De luxe chromen kranen van HotBath staan hier prachtig te glanzen in de douche, de vrijstaande badkraan en bij de solid surface wastafelkommen. Solid surface is hoogwaardig materiaal welke hygiënisch en zeer duurzaam is.

De familie van der Poel hebben door de keuzes in kleuren, materialen en duurzame materialen een fantastische badkamer gerealiseerd om dagelijks van te genieten.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.