Industrieel

Industrieel design

"Naast de gave kranen en tegels zien we de grote ronde spiegel met zwarte lijst. In combinatie met de sfeerverlichting maakt deze badkamer als geheel compleet."

Vragen aan de klant

Hoe bent u bij de Eerste Kamer terecht gekomen?

Via Anton en Jannemarie.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?

Vooral meer mogelijkheden gezien voor onze redelijk kleine badkamer.

Wie was uw contactpersoon, en hoe is dat bevallen?

Anton zelf. Het is heel goed bevallen. Gastvrij, duidelijk en eerlijk. We zijn qua indeling met een totaal ander idee de showroom uitgekomen dan we in gingen en er bleek meer mogelijk dan we dachten. Ook werd er echt gekeken naar onze wensen en behoeften. Super fijn!

Wat sprak u het meest aan bij de Eerste kamer?

De stijl van de badkamers en dat eigenlijk niets onmogelijk is.

Wat vindt u van het eindresultaat?

Wij zijn nog elke dag blij met onze prachtige badkamer!

Zou u ze aanbevelen?

Ja zeker! Als je iets unieks wilt en wat helemaal voldoet aan al je wensen, dan zit je hier helemaal goed.

Ontwerp door
Anton van de Beek

Stijl van de badkamer
Industrieel design

Afmetingen
380 x 230 cm

Ontwerp door

Anton van de Beek

Het ontwerpen van een badkamer voor kennissen is altijd extra leuk! Natuurlijk is het een compliment nadat we eerder een toilet mochten ontwerpen om nu de badkamer uit te zoeken. Familie Bunte had zich erg goed georiënteerd over kleuren en materialen, waardoor wensen vrij uitgesproken werden en zorgde voor een erg fijn gesprek. Toch is het altijd leuk om een klant te verrassen, het idee om de schuine wand in de douche te betrekken zorgde voor een heel nieuw plan. Dit zorgde ervoor dat er gezamenlijk gedoucht kan worden onder de bronzen dubbele douches.

Bronzen kranen

De eyecatchers van deze badkamer zijn de bronzen Slimline kranen van Jee-O. De bronzen kranen staan prachtig bij de kleurkeuze van het schilderwerk van de klant en geven een luxe uitstraling. In een mooie industriële design badkamer als deze geven de grote licht-grijze ruwe beton-look tegels van 120×120 een rustgevend en stoer karakter.

Naast de gave kranen en tegels zien we de grote ronde spiegel met zwarte lijst. In combinatie met de sfeerverlichting maakt deze badkamer als geheel compleet.

Complimenten

Familie Bunte krijgt nog iedere week complimenten over de badkamer, dit is natuurlijk een groot compliment voor ons!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.