Landelijk

Hongaarse punt

"Het lijkt op visgraat, maar is het niet: Hongaarse punt"

Het lijkt op visgraat, maar is het niet: Hongaarse punt

De Hongaarse punt heeft dezelfde klassieke uitstraling als visgraat, met een heel belangrijk verschil. Het legpatroon is namelijk anders. De Hongaarse punt wordt gelegd onder een hoek van 45 of 60 graden. Terwijl bij visgraat de linkse en rechtse delen onder een hoek van 90 graden worden gelegd.

Een Hongaarse punt wordt gelegd met tegels waarvan de beide zijkanten zijn afgeschuind, hierdoor ontstaan in de vloer de kenmerkende V-vormen.

Greige

De tegels zijn in deze badkamer de sfeerbepaler. Door de lichte roze kleur van de tegels in Hongaarse punt krijgt de ruimte een warme gloed. De kleine roze tegels zijn perfect gecombineerd met grote vloertegels (100 x 100 cm). Deze zijn gebruikt op de vloer en de wand in de kleur “Greige”, deze kleur zit perfect er tussen grijs en beige in! Door het grote formaat van de tegels lijkt de badkamer ruimtelijker en blijft het aantal voegen beperkt. De badkamer ziet er mooi strak en rustig uit en is bovendien heel gemakkelijk te onderhouden.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Landelijk

Afmetingen
315 x 150 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Italiaans sanitair

Het maatwerk DEK-Design badkamermeubel is voorzien van 3 softclose lades in de kleur “Pure”. Daarop staan twee ronde opzetwastafels met dunne rand in het materiaal Solid Surface. De naam van Solid Surface is bedacht vanwege het oppervlak en betekend letterlijk solide oppervlak, het heeft geen poriën en is daardoor heel hygiënisch. De moderne kranen zijn Italiaans Design. FIMA Carlo Frattini is fabrikant van moderne kranen, een A-Merk in diverse uitvoeringen zoals chroom, zwart, wit, nikkel, messing, goud, koper en zwart chroom. In deze badkamer is gekozen voor modern chroom.

DEK Design

De luxe douchewand oplossing is voorzien van een zwart, stalen frame dat tegelijkertijd de designradiator in de badkamer is. In deze badkamer kan er worden genoten van design en warmte ineen!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.