Modern

Moderne badkamer

"De doucheopstelling is zeer compleet en luxe uitgerust."

Klant aan het woord

“Toen de Eerste Kamer nog in Barneveld was gevestigd en we reden daar een keer langs heb ik de naam “opgeslagen”. Op een later moment zagen we dat jullie waren verhuisd naar een locatie aan de A1. Toen onze plannen concreet werden voor onze moderne badkamer hebben we online een afspraak gemaakt.

Samen met Anton hebben we de indeling voor onze moderne badkamer in 3D ontworpen. Wij vonden het prettig om direct via de beelden de inrichting te zien hoe onze badkamer eruit zou gaan zien. De samenwerking verliep heel prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Anton heeft voor ons een prachtige moderne badkamer ontworpen!

De ruime showroom en persoonlijke aandacht sprak ons enorm aan bij De Eerste Kamer. De bespreekruimten, midden in de showroom gaven ons het idee “midden in de badkamers” te zitten, terwijl er voldoende privacy was om alle ideeën te bespreken.

Onze moderne badkamer is helemaal volgens verwachting geworden, we douchen dagelijks in luxe. We zijn zo tevreden dat we al kennissen doorverwezen hebben naar De Eerste Kamer!”

Ontwerp door
Anton van de Beek

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
195 x 345 cm

Ontwerp door

Anton van de Beek

Ik heb uitgebreid met meneer en mevrouw van der Wijk gesproken. We hadden een persoonlijke klik en kwamen samen tot een verrassende indeling voor de moderne badkamer. Zo kwamen we erop om de waszakken toe te passen in een apart meubel voor handdoeken. Ook de doucheopstelling is zeer compleet en luxe uitgerust. Het was leuk om zo op een creatieve manier samen te werken.

DEK Design maatwerk

Dat De Eerste Kamer maatwerk levert staat voorop, daardoor konden we twee meubelen uit de DEK Design collectie toepassen in deze moderne badkamer. Het badkamermeubel in de kleur “Pure Noten” is hier fantastisch geplaatst tussen 2 wanden. Het meubel is voorzien van een wastafelblad van het materiaal Corian. Dit materiaal is hoogwaardig en goed bewerkbaar. De keuze is gevallen op een hoogte van 12mm en diepte van 450mm. In dezelfde hoogte van 12mm is ook onder de spiegel een planchet geplaatst, een praktisch plekje voor de toiletartikelen.

Het tweede meubel, uit dezelfde DEK Design collectie in dezelfde kleur, werd ontworpen met 2 deuren met daarachter onze innovatieve waszakken. Zo kan de was in de badkamer direct opgeborgen worden én hoeft er geen wasmand geplaatst te worden. De schone handdoeken liggen op schappen boven het meubel en is gerealiseerd in hetzelfde materiaal als het wastafelblad en planchet. Deze opstelling staat tegenover de douche, zodat een schone handdoek altijd bij de hand is!

3D tegels

Ook wel reliëftegels genoemd, zijn decortegels voor op de wand. Meneer en mevrouw van der Wijk kozen voor deze tegels om de ideale sfeer te creëren voor de moderne badkamer welke ze voor ogen hadden. Doordat ze hier stijlvolle sfeerverlichting op projecteren wordt het 3D-patroon extra geaccentueerd door het schaduweffect. Het vult de ruimte op en trekt de aandacht naar zich toe. Deze tegels van 400 x 1200 mm en zijn verticaal geplaatst. Dit creatieve idee is bedacht door meneer en mevrouw van der Wijk!

We zien dat in deze moderne badkamer aan alles is gedacht zoals functionaliteit, comfort en een luxe uitstraling. De Eerste Kamer wensen familie van der Wijk bijzonder veel badkamerplezier toe!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.