Klein

Sprankelende details

“Alles klopt aan onze badkamer. Hij is niet groot, maar heel fijn in gebruik. We zijn er ontzettend blij mee!”

Klant aan het woord

“Vanwege de goede recensies die wij lazen over De Eerste Kamer, brachten we een bezoek aan de showroom. Daar zijn we goed geholpen door Niels. Hij dacht goed met ons mee en bracht ons op nieuwe ideeën. Hij gaf ons de optie om voor één grote spiegel te kiezen in plaats van twee kleinere spiegels.”

“Ook overtuigde Niels ons om gekleurde, warme elementen toe te voegen aan de badkamer. De tegels spraken ons vanaf het eerste moment aan. De frisse koele tegeltjes geven ons het gevoel van een vakantie in Portugal.”

Ontwerp door
Niels Ekema

Stijl van de badkamer
Klein

Afmetingen
293 x 215 cm

Ontwerp door

Niels Ekema

“De familie Schut woont in een prachtige woonboerderij in Wekerom. Tegels vormden de inspiratie voor het ontwerp van deze badkamer. Familie Schut stond open voor het idee om warmte en sfeer toe te voegen in het ontwerp.”

“Naast de koele blauwtinten van de tegels heb ik gekozen voor een donker massief houten badkamermeubel. De bronzen kranen vormen een mooi geheel met dit meubel.”

“Om meer rust te creëren heb ik gekozen voor een afscheiding van de douche met getint glas in een bronskleur. De tegels zijn uitgevoerd in dezelfde maat. Dit zorgt voor een rustige uitstraling van de badkamer. Samengevoegd geeft dit de badkamer een heerlijke sfeer.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.