Klein

Wonderlijke warmte

“Wij zochten naar inspiratie en uitdaging. De Eerste Kamer heeft dit prachtig uitgevoerd in ons nieuwe badkamerontwerp. Het eindresultaat is dan ook verbluffend!”

Fam. Van Wijchen aan het woord

“De Eerste Kamer heeft ons uitgedaagd en geïnspireerd met dit prachtige badkamerontwerp. Vanaf het moment dat we de website bekeken, wisten we dat De Eerste Kamer dit voor ons kon waarmaken. We bezochten de showroom en raakten geïnspireerd door alle mooie materialen. Daardoor werden we op ideeën gebracht voor de materialen en meubels die wij terug wilden zien in onze nieuwe badkamer.”

“Het meubel en de mooie vorm van de spiegel maken onze badkamer tot een totaalplaatje. Onze badkamer is zo mooi; echt fantastisch! De grote douche biedt veel ruimte en past perfect in de sfeer van de badkamer. De bronskleurige kranen staan geweldig bij het notenhouten meubel. Elke dag staan we met veel plezier in onze badkamer. We zijn hartstikke tevreden.”

Ontwerp door
Niels Ekema

Stijl van de badkamer
Klein

Afmetingen
270 x 220 cm

Ontwerp door

Niels Ekema

“De familie Van Wijchen werd in onze showroom verliefd op een specifiek badkamermeubel van notenhout. In het badkamerontwerp voor deze familie plaatste ik een massief notenhoutenmeubel. Het meubel is voor de familie op maat gemaakt, zodat het perfect past in de nieuwe badkamer van deze familie.”

“De kranen zijn uitgevoerd in brons: een prachtige, stoere en natuurlijke combinatie met de warme tinten van het hout. De inspiratie voor het natuurlijke gevoel van deze badkamer kwam voort uit de organische vorm van een spiegel die de familie met aandacht bekeek in onze showroom.”

“De ruimte waarin de oorspronkelijke badkamer was gesitueerd, is in de nieuwe badkamer vergroot. Daardoor kon ik het toilet mooi afschermen van het douchegedeelte.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.