Modern

Strakke, moderne badkamer met prachtige tegels in Driebergen

“De drie meter hoge glaswand creëert een zee aan ruimte”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Puur design en gewaagde keuzes’

Voor de familie Cramer uit Driebergen ontwierp Henk-Peter een prachtige, moderne badkamer. Elk detail in deze badkamer is afgestemd op de ruimte. Letterlijk, want de badkamer bereikt een hoogte van maar liefst drie meter. Het glas van de douchewand is speciaal op maat gemaakt en sluit perfect aan van de grond tot het plafond. Het effect: een zee aan ruimte!

Deze moderne badkamer is voorzien van verschillende design-elementen. Het vrijstaande bad met strakke, losstaande kraan. De prachtige inloopdouche met donkeren marmeren tegels en het grote wasmeubels met Corian blad, zijn hier enkele voorbeelden van. Samen vormen al deze elementen een prachtig geheel. Maatwerk voert in deze badkamer de boventoon. Wie van strak en luxe houdt, moet wel onder de indruk zijn van deze bijzondere badkamer. 

De wensen en ervaring van de klant: ‘De eerste keer douchen was een bijzondere ervaring’

“Toen wij voor het eerst contact opnamen met De Eerste Kamer Badkamers, woonden wij nog in Brazilië. Ons nieuwe huis in Nederland werd voor ons verbouwd. De aannemer was enthousiast over De Eerste Kamer Badkamers. We bekeken de website en waren onder de indruk van de prachtige badkamers. Eenmaal in Nederland brachten we een bezoek aan de badkamer showroom. Daar kregen we een heel mooi inspiratieboek mee.”

 

“Er volgde een gesprek met Henk-Peter. Hij kwam met hele goede ideeën. En had in een oogopslag al door wat de mogelijkheden waren. Indrukwekkend, want we wonen in een monumentaal pand, waar in de voormalige situatie nog helemaal geen badkamer in deze ruimte was gerealiseerd. Ons gezin bestaat uit vijf personen. Waarvan er drie in de puberleeftijd zijn. Een tweede badkamer was daarom een grote wens. Henk-Peter kwam met het idee om een nieuwe badkamer te realiseren in deze hoge ruimte.”


“De eerste keer douchen in onze nieuwe badkamer was een bijzondere ervaring, omdat je in zo’n grote en hoge ruimte staat. De glazen wand loopt helemaal door tot aan het plafond. Echt een prachtig effect. Zelf vonden we het moeilijk om in te schatten of een badkamer wel mogelijk was, in deze open en hoge ruimte. Henk-Peter overtuigde ons met zijn mooie ontwerp. Ook het toilet op de begane grond is ontworpen door Henk-Peter. De vorm van de gouden tegels vind ik geweldig. Ze zijn niet alleen opvallend in kleur en vorm, ze zijn ook nog eens voorzien van reliëf. We zijn ontzettend blij met onze twee badkamers en ons prachtige, losse toilet.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
399 cm × 311 cm

Terugblik van de ontwerper:

‘Zeer leuk dat de familie Cramer open stond voor lef’

“Iedere badkamer die wij ontwerpen is uniek. Dat is deze badkamer ook absoluut. Maatwerk komt hier zeer sterk naar voren. Dat zie je terug in de drie meter hoge glaswand, maar ook in de tegels en in het prachtige, strakke badkamermeubel. Ik vond het ontzettend leuk dat de familie Cramer openstond voor gewaagde ideeën. Lef maakt deze badkamer nog unieker!”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.