Modern

Groene oase

"Planten in de badkamer geven je direct een ontspannen gevoel."

Onze werkzaamheden

Planten in de badkamer geven je direct een ontspannen gevoel. Een botanische badkamer is de perfecte manier om dit ontspannen gevoel te creëren. De wens van de klant was dan ook om veel groen en planten toe te passen in de badkamer. Er is gekozen om het vrijstaande bad op een podium te plaatsen met daaromheen planten. Zodra je de badkamer binnen loopt valt je oog gelijk op deze groene oase.

De combinatie met de massief eikenhouten wastafelmeubel en het houten podium maken het botanische gevoel helemaal af. Op de vloer is gekozen voor lichtgrijs marmeren tegels die perfect matchen met de gestucte wand. Door op deze manier de basis licht te houden komen de houten meubels en planten extra mooi uit.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern, botanisch

Afmetingen
550 x 240 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Het belangrijkste kenmerk van deze badkamer en de grootste wens van mevrouw de Jong was snel duidelijk tijdens de eerste afspraak: veel groen en planten in de badkamer. Er was van tevoren door de heer en mevrouw de Jong al heel goed nagedacht over de mogelijkheden met deze ruimte. Samen hebben we hier een 3D ontwerp van gemaakt om alle ideeën te visualiseren. Uiteindelijk is er deze botanische badkamer eruit gekomen.

Als je de badkamer in loopt valt de prachtige groene oase meteen op. Dit wordt aangevuld met een maatwerk kast en wastafelmeubel in massief eikenhout.

Daarnaast hebben we het bad op een verhoging geplaatst met daar omheen een aantal planten. Dit geeft beide elementen een mooi accent.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.