Wellness

Marmer Look

"De ruime dubbele douche is voorzien van grote marmeren wandtegels."

Onze werkzaamheden

Vanuit de slaapkamer zo doorlopen naar een heerlijke wellness badkamer, heerlijk! Bij deze badkamer renovatie is een prachtige en suite beleving gecreëerd. De bewoners vonden het belangrijk dat de badkamer een ruimtelijke indeling zou hebben. Tevens wilden ze graag een vrijstaand bad en een dubbele inloopdouche.

Tijdens een bezoek aan de showroom werden de bewoners geïnspireerd door een badkameropstelling. Samen met badkameradviseur Henk-Peter zijn de wensen vertaald in een op maat gemaakt ontwerp. Er is gekozen voor een bijzondere combinatie aan materialen waardoor een unieke uitstraling is ontstaan. Door het vrijstaande bad in het midden te plaatsen is een ruimtelijk geheel ontstaan. Het op maat gemaakte badkamermeubel is uitgevoerd in notenhout. De combinatie met bronzen kranen geeft het geheel een warme uitstraling.

Het ontwerp van Henk Peter viel direct in de smaak. Het proces van ontwerp tot renovatie is daardoor vlot verlopen waardoor de bewoners nu kunnen genieten van hun heerlijke en suite badkamer.

Ontwerp door
Henk-Peter de Graaf

Stijl van de badkamer
Modern, Wellness

Afmetingen
390 x 495 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Bij de renovatie van deze en suite badkamer stond een warme sfeer en een bijzondere indeling centraal. In de showroom viel het oog van de bewoners direct op een gepresenteerde badkameropstelling. Met deze badkamer als uitgangspositie heb ik een badkamerontwerp gemaakt.

Om de twee doorgangen vrij te houden is ervoor gekozen om het bad in een centrale positie te plaatsen. Hierdoor is er een aslijn ontstaan waardoor er een ruimte vrij kwam naast de ruime inloopdouche. Deze ruimte hebben we benut om het toilet uit het zicht te kunnen plaatsen.

De ruime dubbele douche is voorzien van grote marmeren wandtegels. Aan beide zijkanten is een ruime nis aangebracht. De koperen kranen zijn toegepast in de douche, bij de badkuip en de waskommen. Hierdoor is er rust en eenheid ontstaan.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.