Retro badkamer

Warmte en gezelligheid in onze retro badkamer!

De retrosfeer is helemaal terug van weggeweest. Kijk maar naar de kleurrijke meubels die rijk bekleed zijn met fluweel of velours. De warmte en gezelligheid straalt er vanaf! In onze showroom hebben wij een schitterende retro badkamer gepresenteerd waarin we retrotegels hebben verwerkt op de wanden. Het effect ervan is groots!

Veel tegelvariatie in de retro badkamer

Rechthoekige retrotegels kunnen op veel verschillende manieren verwerkt worden op de wand. In onze badkamer laten we maar liefst vier varianten zien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een visgraatmotief. Maar het is ook erg mooi om de tegels in wildverband te verwerken op de wand. De keuze is sterk afhankelijk van het totaalplaatje. Ook is het goed om te kijken hoe de sfeer in de rest van de woning is. Zijn we op zoek naar rust of willen we het juist een beetje levendig maken? Ontdek zelf de verschillen en kies je persoonlijke voorkeur.

Doe inspiratie op

U bent van harte welkom om de gezellige sfeer van deze retro badkamer te komen bekijken in onze showroom. Wilt u direct meer weten over deze badkamer en meer sfeerfoto’s zien? Bekijk hier de volledige versie van de nieuwsbrief.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.