Warme badkamers

Warme badkamers in de spotlights!

Wij houden van warme badkamers. Vergelijk het maar met een etentje in een restaurant. Een mooi opgemaakt gerecht smaakt nog beter als de omgeving warm en sfeervol is. Dat gevoel van warmte en gezelligheid brengen we graag aan in onze badkamers. Daarom zetten we twee warme badkamers in de spotlights!

Smaakvolle tegels en aandacht voor verlichting

Tegels zijn heel bepalend voor de sfeer in de badkamer. Niet alleen de kleur is belangrijk maar ook de structuur van de tegels. Door te kiezen voor tegels met een marmerlook krijgt de badkamer een chique karakter. Terwijl tegels met een betonlook juist zorgen voor een wat stoerdere uitstraling van de badkamer. Maar beide tegels worden pas warm en levendig zodra de verlichting in de badkamer top geregeld is. Want dan zien we de zachte adertjes in het marmer en krijgen we oog voor de kleurschakeringen in het beton. De sfeer en warmte straalt dan van de badkamers af!

Een master badkamer en wellness badkamer

In Opheusden zijn een master badkamer en een wellness badkamer met sauna gerealiseerd. Beide badkamers zijn heel verschillend ingericht maar ontzettend warm en stijlvol geworden! Bekijk de volledige nieuwsbrief over deze warme badkamers en laat u inspireren! Deze sfeervolle badkamers kunt u trouwens ook bewonderen op ons referentieportfolio.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.