Sfeerhaard in de badkamer

Genieten van een sfeerhaard in de badkamer!

Een sfeerhaard in de badkamer, het is misschien niet het eerste waar u aan zou denken. Maar wat krijg je een geweldige sfeer met een elektrische haard! In onze badkamershowroom hebben we een schitterende badkamer gepresenteerd met een elektrische sfeerhaard.

Een sfeervolle doorkijk

Tussen het ligbad en de doucheruimte is een wand gecreëerd met een elektrische haard erin. Doordat deze wand aan beide kanten is afgeschermd met hoogwaardig glas, beleef je hier dubbel zoveel plezier aan. Want of je nu gebruik maakt van de douche of heerlijk in bad ligt, je blijft kijken naar het levensechte gloeiende hout. Dit gloeiende hout geeft ook extra glans aan de luxueuze kranenlijn. De kranen in deze badkamer komen uit de AXOR lijn van het merk Hansgrohe. Het model Uno kenmerkt zich door de strakke en tijdloze vormgeving. De kranen zijn uitgevoerd in de warme kleur ‘polished red gold’.

Warm gevoel

Krijgt u een warm gevoel van deze badkamer? Bekijk hier de volledige versie van de nieuwsbrief, waarin nog meer informatie staat over de gebruikte materialen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Dan kunt u deze badkamer met sfeerhaard op uw gemak komen bekijken.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.