Nieuwe badkamer inrichten

Een krachtige combinatie

Een nieuwe badkamer inrichten vraagt om veel aandacht en expertise. Want de indeling moet niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. Omdat wij in 3-D ontwerpen, kunnen we aan tafel al snel een goed beeld geven van de mogelijkheden die er zijn in de badkamer. Bovendien kunnen we dan direct inspelen op vragen en aanvullende wensen.

Backoffice afdeling

Als het badkamerontwerp helemaal klopt, gaan we samen met de klant de badkamerinrichting uitzoeken en bieden hier een persoonlijke offerte voor aan. Zodra de klant hiermee akkoord gaat, dragen we de gegevens over aan onze backoffice afdeling. Want voorafgaand aan de montage, zorgen wij ervoor dat er goede technische werktekeningen worden gemaakt. Daardoor ontstaan er tijdens de montage geen verrassingen meer en wordt de badkamer helemaal conform het badkamerontwerp gemonteerd.

Gezellig aankleden

Een goede sfeer in de badkamer is erg prettig. Een belangrijk aandachtspunt is bijvoorbeeld de verlichting. Het is erg fijn om al in een vroeg stadium helder te hebben waar de stroompunten mogen komen in de badkamer. Dan kan de bouwer hier direct rekening mee houden. Met indirecte verlichting op de wanden ontstaat echt een hele warme sfeer. Natuurlijk is het ook erg leuk om de badkamer gezellig aan te kleden met groene planten en mooie woonaccessoires.

In onze showroom

In deze nieuwsbrief laten we graag een spraakmakende badkamer aan u zien met een geweldige sfeer. Deze badkamer kunt u in onze showroom bewonderen. Daarnaast krijgt u een kijkje op onze backofficeafdeling. Wilt u een nieuwe badkamer inrichten? Laat u inspireren.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.