Tropische badkamer

Een tropische sfeer

Neemt u ook zo graag de tropische sfeer mee naar huis als u op vakantie bent geweest? Zodat je elke keer weer terug kunt denken aan dat moment van ontspanning? De badkamer is zo’n heerlijke ruimte waar je goed een tropische sfeer in kunt aanbrengen. In de bestaande situatie kan dat heel eenvoudig door er een groene plant in te plaatsen. Maar ook met leuke accessoires zoals kaarsen en schelpen wordt de badkamer extra sfeervol.

De nieuwe badkamer

Bent u toe aan een nieuwe badkamer en houdt u zo van dat tropische sfeertje? Dan ontwerpen we graag een tropische badkamer voor u! Wanneer we een wand in de badkamer voorzien van mediterrane tegels, zult u direct zien hoe sfeerbepalend dat is! In onze badkamershowroom hebben we een ruim assortiment karaktervolle vloer- en wandtegels! Maar ook kranen hebben impact op de sfeer van de badkamer. Het merk JEE-O heeft prachtige kranenseries die uitstekend passen in een tropische badkamer. Het model Flow van designer Brian Sironi noemen we in het bijzonder! De vormgeving van deze kranen is geweldig mooi. In deze nieuwsbrief laten we graag een badkamer aan u zien met een tropisch karakter! Bekijk hier de volledige versie van de nieuwsbrief.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.