Bijzondere badkamers

Hoe ontstaan onze bijzondere badkamers?

Bijzondere badkamers, wij houden ervan. Maar waar halen wij onze inspiratie vandaan om mooie, bijzondere badkamers te ontwerpen? De natuur is voor ons een heerlijke inspiratiebron. Stel u eens voor. Het is najaar en nog vroeg in de morgen. U zit op de fiets en rijdt door een landelijke omgeving. Buiten is het koud en er hangt een lichte nevel boven de vlaktes. Dan, heel voorzichtig ziet u de zon tevoorschijn komen. Wat ziet het landschap er sprookjesachtig en adembenemend mooi uit. Tijdens een fietstochtje naar zijn werk werd onze badkamerontwerper geïnspireerd door de natuur. En zo ontstond het idee om een betoverend mooie badkamer te ontwerpen!

Betoverend mooi

In onze nieuwsbrief laten we graag deze unieke badkamer aan u zien. Want de sfeer in deze bijzondere badkamer is ongeëvenaard! Kijk maar eens naar het decor achter het vrijstaande bad. Daar zien we tussen de gordijnen achter een modern stalen frame een bosrijke omgeving. De kleurstelling van dit natuurlijke plaatje past perfect bij de unieke sfeer die we in deze badkamer proeven. Dim de verlichting en droom lekker weg! Wilt u meer informatie over deze badkamer? Bekijk hier de volledige versie van de nieuwsbrief. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom om deze en nog meer bijzondere badkamers te komen bekijken.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.