Rustieke badkamer

Genieten van een rustieke badkamer thuis!

Veel mensen gaan zomers een paar weken op vakantie om te genieten van rust. Even geen volle agenda maar gewoon lekker doen waar je zin in hebt! De laatste schoolweken lijken lang te duren en de meeste kinderen staan te popelen om op vakantie te gaan! Toch is het heerlijk om thuis ook een plek te hebben om volledig tot rust te komen. Een rustieke badkamer kan dan de oplossing zijn waar je het hele jaar plezier aan beleeft.

Tijdloze kleuren

Door te kiezen voor een beperkt aantal tijdloze kleuren ontstaat het rustige karakter van de badkamer. Een mooi voorbeeld hiervan is badkamer Elburg. In deze badkamer zien we de frisse kleur wit en een warme houtkleur. Het geheel ziet er gezellig en bijzonder stijlvol uit! Op de vloer van deze rustige badkamer ligt keramisch parket met een fijne houtnerf. Dit houtaccent zien we eveneens terug in de exclusieve badkamermeubels van deze badkamer. Ook bijzonder mooi is de royale inloopdouche. De glazen douchewand hiervan is bevestigd vanaf de vloer tot aan het plafond. Daardoor is dit ook een heerlijke, rustgevende doucheruimte geworden! Lees meer over deze rustieke badkamer en bekijk hier de volledige versie van de nieuwsbrief.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.