Modern

Badkamer met behang

"Door rustige grote tegels toe te passen is er sfeer en rust toegevoegd."

Onze werkzaamheden

De wens voor een kleurrijke en optimaal ingedeelde badkamer is in dit ontwerp werkelijkheid geworden. De kleur groen stond centraal in de badkamer. Vanuit daar is verder gekeken naar passende combinaties.

De kleur beton groen is als basis gekozen voor verdere materiaalkeuze. Door rustige grote tegels toe te passen is er sfeer en rust toegevoegd. Hierdoor gaat de aandacht naar het behang en de kleur van de wanden. Tevens zijn de overige materialen zo rustig mogelijk gehouden. Door de toepassing van chroom en wit valt het Elitis behang extra op in combinatie met de groene wanden.

Door de grote spiegel en de waskom asymmetrisch van elkaar te plaatsen, wordt er een unieke uitstraling gecreëerd. Dit wordt nog eens extra versterkt door de combinatie met Elitis behang. Ook het half vrijstaand bad geeft meer ruimte en is minder massief dan een inbouwbad.

De combinatie van alle materialen bij elkaar geven een mooie en unieke uitstraling. Doordat het stucwerk na het tegels is toegepast zijn de lijnen heel strak.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern, kleurrijk

Afmetingen
341 x 200 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

In de gesprekken die badkameradviseur Niels had met de bewoners zijn de wensen voor een groot meubel, ruim bad en een ruime inloopdouche vertaald naar een passend ontwerp. Door middel van 3D tekeningen is het ontwerp visueel gemaakt. Hierdoor werd het mogelijk om de opstelling zo optimaal mogelijk te maken. Een half vrijstaand bad en waskommen zorgen bijvoorbeeld voor een ruimtelijk effect zonder dat er ruimte verloren gaat.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.