Design

Rustig en Relaxed

"De voorkeur ging uit naar een stoere betonnen badkamer en grote tegels"

Onze werkzaamheden

Voor hun prachtige nieuwbouw stolpboerderij zochten Jantien en Maarten, de bewoners van de boerderij, twee nieuwe badkamers en toiletruimtes. Voor de master bathroom hadden ze al veel beelden verzameld ter inspiratie. De voorkeur ging uit naar een stoere betonnen badkamer en grote tegels. Samen met badkameradviseur Anton zijn ze tot prachtige ontwerpen gekomen voor alle ruimtes.

De master bathroom heeft een stoere en zeer stijlvolle uitstraling gekregen. De wanden zijn voorzien van beton ciré in een poederroze tint. De grijze tegels van DEK Ceramics op de vloer en in de doucheruimte zijn in een groot formaat om zo min mogelijk voegen te hebben. De zacht messing kranen in combinatie met het stoere beton maakt het plaatje helemaal compleet.

Voor de kinderbadkamer is gekozen voor een lichte uitstraling door middel van Carrara marmer. De combinatie met de Corian wastafels van DEK-Design en de chromen kranen maakt de badkamer een fris geheel in een minimalistische stijl. De toiletruimte op dezelfde verdieping heeft dezelfde lichte stijl meegekregen.

De toiletruimte op de begaande grond mocht helemaal afwijken van de stijl van de badkamers en zoekt meer de sfeer van de karakteristieke stolpboerderij. In deze ruimte is gekozen voor een opvallend behang in combinatie met hexagon tegels wat direct zorgt voor een sfeervolle ruimte.

Ontwerp door
Anton van de Beek

Stijl van de badkamer
Minimalistisch

Afmetingen
370 x 300 cm

Ontwerp door

Anton van de Beek

Ruim tien jaar geleden mocht ik al voor Maarten een badkamer leveren voor zijn hoekwoning. Ik vond het daarom ontzettend leuk om voor de indrukwekkende nieuwe woning van Maarten en Jantien de badkamers en toiletruimtes te ontwerpen en leveren. Ik wens dit hardwerkende jonge gezin ontzettend veel plezier en ontspanning toe in hun nieuwe badkamers!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.