Luxe

Badkamer met brons

"De vele verschillende materialen nu zichtbaar als geheel geeft een unieke en luxe uitstraling dat mooi op elkaar afgestemd is."

Onze werkzaamheden

Een badkamer met brons die perfect aansluit bij de bestaande inrichting van het huis. Met deze wens kwamen de bewoners naar De Eerste Kamer om hun nieuwe badkamer en toiletruimte uit te zoeken. Badkameradviseur Niels heeft ze met veel plezier geholpen.

De geborsteld bronzen kranen verwijzen naar bestaande oude elementen in het huis. Deze kranen vormden de basis voor de invulling van de rest van de badkamer.

Het Solid surface vrijstaande bad in combinatie met de waskommen dient als eye catcher in de badkamer. Het bad en de waskommen hebben we speciaal voor de klant laten afwerken in een bronzen kleur. Dit geeft een unieke uitstraling en past bij de algehele stijl en wens van de klant. De mat zwarte Fenix afwerking van het meubel dient als contrast om de bronzen elementen nog meer naar voren te laten komen. Voor de tegels is gekozen voor de matte uitvoering op de wanden en vloer.

Voor de toiletruimtes is per verdieping gekozen voor een stijl dat aansloot bij de verdieping en huidige stijl van de naastgelegen ruimtes. Het goed afgestemde lichtplan maakt dat de badkamer en toiletruimtes nog meer sfeer heeft gekregen. Zo komt het glas mozaïek extra mooi naar voren door de led verlichting aan de bovenzijde. Het bad wordt extra uitgelicht door de ledstrip onderaan het plateau.

De vele verschillende materialen nu zichtbaar als geheel geeft een unieke en luxe uitstraling dat mooi op elkaar afgestemd is. In combinatie met de echt bronzen lampen en het goed afgestemde lichtplan maakt dat de badkamer en toiletruimtes nog meer sfeer heeft gekregen.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Luxe

Afmetingen
340 cm × 345 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

De kleur van de kranen heb ik als basis gebruikt voor de verdere invulling van de materialen. In de showroom hebben we met elkaar de kleurstalen van tegels, kranen en meubel bij elkaar gelegd en door middel van het 3D ontwerp heb ik de uitwerking als geheel gevisualiseerd.

De vele verschillende materialen nu zichtbaar als geheel geeft een unieke en luxe uitstraling dat mooi op elkaar afgestemd is.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.