Modern

Harmonie in Soest

"De uitdagende ruimte, voorzien van een mooie raampartij en schuine wand geven al veel sfeer."

Klant aan het woord

“Via Internet hebben wij georiënteerd voor onze nieuwe badkamer in Soest. Zo kwamen we terecht op De Eerste Kamer website. De referentieprojecten op de website spraken ons erg aan, ik heb hier dagen doorheen gebladerd en ideeën opgedaan!

In de showroom zagen we allerlei kleuren en modellen kranen. Hierdoor konden we een goede keuze maken en is ons oog gevallen op geborsteld RVS. Dit onderhoudsvriendelijke materiaal vonden we een harmonieus koppel bij de ronde waskommen welke we hadden uitgezocht. Boven het badkamermeubel stonden in de 3D tekening twee spiegels. Maar wij vonden een grote ronde spiegel mooier.

Met Anton hadden we fijn contact en heeft erg veel kennis. We merkten dat gelijk bij zijn hulp bij de tegelkeuze. Daarnaast vonden we de tegelafdeling voorzien van tegelwanden erg handig. Zo konden we goed de combinaties tussen wand en -vloertegels zien en ervaren.

Een groot pluspunt was het hartelijke ontvangst bij de receptie met uitnodiging voor een kop koffie in het restaurant. Daar werden we ook hartelijk ontvangen en kregen we zelfs een taartje!”

Ontwerp door
Anton van de Beek

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
292 x 173 cm

Ontwerp door

Anton van de Beek

Familie Reulen heeft veel kennis en inspiratie opgedaan en bracht goede ideeën welke hier zijn samengevoegd tot een harmonieus geheel.

De uitdagende ruimte, voorzien van een mooie raampartij en schuine wand geven al veel sfeer. Daarnaast is gekozen voor 3 soorten tegels uit de DEK Ceramics collectie. In de douche zien we dezelfde tegels tegen de achterwand als de zijwanden in een ander motief. Op de vloer zien we de grote vloertegels van 90×90 in Grainstone White Fine. Dit geheel wordt prachtig verlicht door kantelbare LED spots en hanglampen. Dit onderstreept de harmonie in de badkamer.

Doordat de tegels zo groot zijn, blijft het aantal voegen beperkt. De badkamer ziet er mooi strak en rustig uit en is bovendien heel gemakkelijk te onderhouden.

Een glazen wand in de doucheopstelling zorgt voor dat u geniet in deze badkamer extra van het uitzicht op het design van de bijzonder mooie douchekraan. Deze douchekraan komt uit de Flow serie van JEE-O.

De Eerste Kamer mocht voor familie Reulen ook een massief houten op maat gemaakt badkamermeubel ontwerpen in de kleur Gentle Black. Dit meubel is voorzien van een soft-close lade met een greepsparing.

We zien dat in deze harmonieuze badkamer aan alles is gedacht zoals functionaliteit, comfort en een luxe uitstraling. De Eerste Kamer wensen de heer en mevrouw Reulen bijzonder veel badkamerplezier toe!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.